|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Mario 05-03-2008, 21:19 |
Problem z kierunkiem. |
Autor |
Wiadomość |
kokosz [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2008, 13:02 Problem z kierunkiem.
|
|
|
Witam, mam problem z moim protonkiem, mianowicie chodzi o klosz do lewego przedniego kierunku, jak wiadomo jest on inny niż w zwykłym kolciszu, więc jest ciężko go dostać. Mam duży problem z nim a słyszałem że podobno jest firma która dorabia klosze na podstawie reflektora, tj. dajesz im światełko bez klosza a oni na jego podstawie odlewają szybkę byłbym wdzięczny za jakieś namiary na tą firmę jeżeli ktoś takie posiada, bądź za jakieś inne rozwiązanie mojego problemu. pozdrawiam |
|
|
|
 |
mirc23
Mitsumaniak

Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-01-2008, 17:25
|
|
|
Moim zdaniem kup caly kierunek nie wiem jaki koszt by byl odlania takiego klosza, na allegro widzialem ostatnio caly kierunek za 60 zl (sam sie skusilem )a uzywane chodza po 150 zl |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 24-01-2008, 16:03
|
|
|
kokosz jeżeli do twojego pasują migacze od 415, zobacz na Allegro uzytkowniczka ahonoratka sprzedaje takiego na części. Właśnie kupiłem od niej aparat zapłonowy, tanio, w bardzo dobrym stanie. |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
kokosz [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2008, 18:41
|
|
|
no właśnie niestety seria 4 ma troche inne te światła niż seria 3 i z tym jest problem. no a na allegro szukam i szukam jak narazie nie znalazłem niestety |
|
|
|
 |
mirc23
Mitsumaniak

Auto: brak
|
Wysłany: 07-02-2008, 19:37
|
|
|
Jakos mi sie nie chce wierzyc ze kierunki sa inne w 300 niz w 400, na wiekszosci zdjec jakie widzialem oba modele maja takie same i lampy i kierunkowskazy, jak mozesz przeslij mi zdjecie to postaram ci sie podpowiedziec |
|
|
|
 |
|
|