|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kamieńsk |
Autor |
Wiadomość |
CichyTom [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2006, 14:13
|
|
|
A Hubeeert. A przy takim rozmiarze buta to Ty jeszcze narty potrzebujesz? Czy tylko kijki? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2006, 14:17
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | young napisał/a: | wszystko można wypożyczyć. |
Ale nie buty narciarskie rozmiar 48 niestety - ćwiczone nie tylko w Polandzie. |
a jaki to po narciarskiemu? bo 45 to 31 |
|
|
|
 |
CichyTom [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2006, 14:17
|
|
|
Young , przestań wreszcie podkradać moje myśli. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 30-01-2006, 14:23
|
|
|
young napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | Ale nie buty narciarskie rozmiar 48 niestety - ćwiczone nie tylko w Polandzie. |
Nic dziwnego, z takim rozmiarem, to nart nie potrzeba |
smiejesz sie z nas ??
arturro napisał/a: | a jaki to po narciarskiemu? bo 45 to 31 |
ok.33 - bo to dlugosc stopy w centymetrach
arturro napisał/a: | a to moje tegoroczne narty |
no spox tylko cos je malo widac
Arturro pikny krajobraz tylko ktos w kadr sie wpakowal |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
Ostatnio zmieniony przez Matejko 30-01-2006, 14:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2006, 14:27
|
|
|
Matejko napisał/a: |
Arturro pikny krajobraz tylko ktos w kadr sie wpakowal |
a juz myslalem ze napiszesz ze piekny krajobraz tylko gory zaslaniaja.
co do buta to bylaby jedyna rzecz ktorej bym nie wypozyczyl z wypozyczalni, srednia porzyjemnosc wypozyczyc z grzybem |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 30-01-2006, 14:30
|
|
|
arturro napisał/a: | srednia porzyjemnosc wypozyczyc z grzybem |
jedynie co to moze to ze taki rozmiar nie czesto ktos wypozycza, ale jakcos to jak z pewna inna rzecza mozna zrobic - torba na stopy i jazda |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
CichyTom [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2006, 14:32
|
|
|
Ten krajobraz z fotki to ja poznaje. To Malinka koło Zgierza. |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-01-2006, 22:10
|
|
|
Leppe napisał/a: | jest tam wypożyczalnia sprzętu narciarskiego kilka knajpek. |
TO OSTATNIE MI PASUJE |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2006, 08:01
|
|
|
Dacie radę. Ja też zaczynałem w wieku 30 lat, a dziś to już nie straszny żaden stok Każdy wiek na początek jest dobry, byleby odrzucić na bok skrępowanie i wstyd, który gdzieś tam się czai pod czaszką.
Z kolei ten kolega poniżej, nie skończył jeszcze dwóch lat, jeszcze dobrze nie gada, ale jak zobaczył rodzeństwo na boazerii to też chciał. No i zaczął w tym roku
 |
|
|
|
 |
Leppe
Mitsumaniak

Auto: Lancer GLXi/Legnum S/Grand Voy
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-01-2006, 13:58
|
|
|
[quote="Fido__"]Z kolei ten kolega poniżej, nie skończył jeszcze dwóch lat, jeszcze dobrze nie gada, ale jak zobaczył rodzeństwo na boazerii to też chciał. No i zaczął w tym roku
Fido skonsultuj to z lekarzem bo z tego co ja wiem to dzieci swoja przygode z narciarstwem powinny zaczynac od czwartego roku zycie, nie wczesniej gryz maja za slabe stawy oraz kosci. Oby potem dziecina niemiala problemow.
[ Dodano: 31-01-2006, 14:00 ]
Fido__ napisał/a: | Z kolei ten kolega poniżej, nie skończył jeszcze dwóch lat, jeszcze dobrze nie gada, ale jak zobaczył rodzeństwo na boazerii to też chciał. No i zaczął w tym roku
|
Fido skonsultuj to z lekarzem bo z tego co ja wiem to dzieci swoja przygode z narciarstwem powinny zaczynac od czwartego roku zycie, nie wczesniej gryz maja za slabe stawy oraz kosci. Oby potem dziecina niemiala problemow.
[ Dodano: 31-01-2006, 14:12 ]
Panowie ja wraz z zonka w sobote rono (to jest na 9:00) robie wypad do Kamieńska pośmigać na nartkach jak ktoś chętny to niech przyjeżdza. |
_________________ Rafał
MITSUBISHI Lancer Kombi GLXi (sprzedany)
MITSUBISHI Legnum Type S VR-4
MITSUBISHI Pajero 3500 V6 GDI
MITSUBISHI Pajero 3000 V6
Chrysler Grand Vojager Town & Country (sprzedany)
Ford Transit
Ford Transit
 |
|
|
|
 |
|
|