|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Allianz Auto - Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
MARKHEIM [Usunięty]
|
Wysłany: 22-02-2006, 10:28
|
|
|
Co prawda nigdy nie serwisowałem samochodu w Allianz-Auto, ale znam z tamtąd parę osób (jednemu pracownikowi robiłem nawet Warszawę). Jak narazie złego słowa powiedzieć o nich nie mogę. Jak mam jakiś problem zawsze dzwonię i zawsze otrzymam trafną i wyczerpującą odpowiedź. Nawet na moją prośbę załatwili mi Workshopa do Celeste (!), czego podejrzewam nie załatwili by mi w żadnym innym serwisie. |
|
|
|
 |
thaniel [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2008, 12:16
|
|
|
Mysle ze Fido__ ma interes chwalac w tak mocny sposob AutoGT.
Ja nie moge zlego slowa powiedziec o Allianz i MitCar (za darmoche wymienili przycisk od podnoszenia szyb, mimo ze mieli ta czesc najtaniej ze wszystkich ASO w Wawie).
Natomiast o AutoGT, napisze cos prawdopodobnie w piatek i wszystko zalezy od tego czy sie poprawia, bo na dzien dzisiejszy nie moge napisac o nich pozytywnie.
[ Dodano: 04-02-2008, 07:51 ]
AutoGT - pozytyw. Super naprawa blacharska. Polecam |
|
|
|
 |
|
|