|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy ktos z MitsuManiakow jezdzi na motorze ?? |
Autor |
Wiadomość |
norb [Usunięty]
|
Wysłany: 09-02-2008, 16:01
|
|
|
Co prawda zawsze jeździłem po dircie a na drodze głównie weteranami (ech ten Avo Simson ) Ale mam kolegów którzy myśleli podobnie-jeździłem na 250, pojeździłem nieco na czymś mocniejszym, dam radę...w większości dawali radę, owszem, ale jeden z nich zaliczył naprawdę paskudny wypadek z którego wyszedł tylko dzięki temu,że to motocykl znalazł się pod spodem(nawiasem mówiąc po wypadku była to już tylko smutna kupa żelastwa)
Jeśli jesteś zdecydowany na gsxa czy r6 zainwestuj w dobry kombinezon i kask...i ogranicz sobie na początku moc, choćby zabiegiem tak prymitywnym jak ograniczenie linki gazu. Po Tygodniu-dwóch zdejmujesz blokadę i heyah |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-02-2008, 00:08
|
|
|
norb napisał/a: | Jeśli jesteś zdecydowany na gsxa czy r6 zainwestuj w dobry kombinezon i kask...i ogranicz sobie na początku moc, |
norb napisał/a: | Po Tygodniu-dwóch zdejmujesz blokadę |
Przy przesiadce z 250 na r6 to chyba po sezonie lub dwóch.
Dwa tygodnie nie dają żadnego objeżdżenia z motocyklem. |
|
 |
|
|