|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
"sportowy" tłumik w kombi? |
Autor |
Wiadomość |
HamanN
Mitsumaniak Jacek
Auto: Lancer 1.6 GLXi KOMBI 94'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-02-2008, 19:58 "sportowy" tłumik w kombi?
|
|
|
Witam.
Z tego co znalazlem na forum to juz nie jednego klubowicza to spotkalo - wyminana tlumika
Ale skoro juz wymieniam to czemu by nie wstawic czegos pomrukujacego
Zakładal ktos taki tłumik w kombiaczu bo on tam idzie tak "na ukos" i pewnie jest problem z dobraniem czegos odpowiedniego ? Na allegro niczego takiego nie znalazlem ? jesli sa jakies dedykowane to poprosze o jakies namiary ...
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 12-02-2008, 12:57
|
|
|
Przecież w Lancerach i Coltach w twoim roczniku wymienia się w wydechu tylko zużyte elementy, nie jest to jeden kilkumetrowy element. Ja mam tłumiki i Kat fabryczne wymieniłem rylko 1 rurkę i tzw plecionkę, koszt z wymianą 200PLN.
 |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
HamanN
Mitsumaniak Jacek
Auto: Lancer 1.6 GLXi KOMBI 94'
|
Wysłany: 12-02-2008, 13:44
|
|
|
Chodzilo mi o jakiegos REMUSA czy cos na ten styl ...
Ale temat juz sie zdeaktualizowal, poniewaz wymienilem koncowy tlumik na "normalny" - koszt z robocizna 160 PLN :> |
|
|
|
 |
|
|