|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
tylna szyba i tapicerka |
Autor |
Wiadomość |
bioly [Usunięty]
|
Wysłany: 19-02-2008, 18:34 tylna szyba i tapicerka
|
|
|
Witam jestem nowy i mam problem z tylną szybą po otworzeniu nie chce się zamknąć słychać po przycuiśniećiu guzika takie pykanie w dzrzwiach ale szyba ani rusz. Chciałem zdjąć tapicerkę ale po odkręceniu śrub nie schodzi może ma ktoś jakis patrent? |
|
|
|
 |
Francki [Usunięty]
|
Wysłany: 19-02-2008, 19:49
|
|
|
Witam
Otóż zdejmowałem już tapicerkę od w moim miśku. Przykręcona jest. Dalej jest ona na zatrzaskach. Wystaczy podważyc i powinno odejśc. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
bioly [Usunięty]
|
Wysłany: 19-02-2008, 20:26
|
|
|
Dzięki, jutro spróbuje się za to wziąć. |
|
|
|
 |
futrzany
Forumowicz Futrzany
Auto: Space Star DID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 185 Skąd: Radzymin
|
Wysłany: 19-02-2008, 21:06
|
|
|
piszesz o szybie tylnych drzwi, to na rantach są małe okrągłe zaślepki a pod nimi śrubki, odkręcić trzeba osłonę klamki , i uchwyt do zamykania drzwi i następnie go wyjąć bo będzie blokował i wtedy od dołu pociągnij energicznie i powinno być ok |
|
 |
bioly [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2008, 12:49
|
|
|
Jeszcze jedno pytanie jak wyjąć całą tą konsolę sterowniczą (z 4 przyciskami) od kierowcy |
|
|
|
 |
co_hipi [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2008, 22:12
|
|
|
Musisz zdjac tapicerke drzwi i dopiero bedziesz mogl swobodnie zdjac konsole inne sposoby groza uszkodzeniem tapicerki badz przyciskow |
|
|
|
 |
|
|