|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
PALMTOP Medion MD 96700 |
Autor |
Wiadomość |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 21-02-2008, 13:16 PALMTOP Medion MD 96700
|
|
|
Witam kolegów i prosiłbym o poradę dotyczącą tego GPS-u:
http://www.allegro.pl/ite...vat_12gwar.html
Nie jestem wybredny i biorąc pod uwagę cenę wydaje mi się to optymalne rozwiazanie.Nie chodzi mi o kombajn "czegotoniemajacy"
W cenie jest cały osprzęt i pokrowiec.
Byłem nastawiony na Mio 550M ale ze wszystkimi akcesoriami trzeba wydać na niego trochę więcej.
Co o tym myślicie ?
P.S.
Czy jest w nim opcja zestawu głośno mówiącego ? |
|
|
|
 |
Potek
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 Classic
|
Wysłany: 21-02-2008, 17:55
|
|
|
Jak widzę nazwę Medion to uciekam... podobnie jest z marką Tevion i jeszcze kilkoma innymi pochodnymi... po prostu nie mam do nich zaufania. Przez krótką chwile byłem posiadaczem nawigacji firmy Medion MDPNA 220T totalna porażka. Bez dodatkowej zewnętrznej anteny nie był w stanie znaleść satelitów, wieszał sią często, nie zawsze działały klawisze sprzętowe. A niby nowy był.
Poszukaj może jakiejś używki ze wszystkimi akcesoriami. Jakis starszy model Mio np. 168, 350, 550. Kiedys widziałem na Allegro jakies Mio czy Acera z AutoMapą legalną za jakieś 700-800 zł.
Opcji zestawu głośnomówiącego w tym Medionie nie ma, to podstawowy model bez BT i WiFi. Tylko podczerwień i kabel. |
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 21-02-2008, 21:00
|
|
|
Potek, dzięki za rady.Pewnie masz rację bo chętnych poza jedna osoba na tej aukcji nie widać więc to tez o czymś świadczy.Chba jednak kupie z drugiej ręki Mio.
[ Dodano: 22-02-2008, 17:14 ]
A co sądzicie o tym modelu ?
http://www.agito.pl/palmt...0.53.42886.html |
|
|
|
 |
|
|