|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jak dojechać na ul. transmisyjną? |
Autor |
Wiadomość |
Sz@kal
Forumowicz Młody Mitsumaniak ;)

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G GS
|
Wysłany: 20-03-2008, 12:25 Jak dojechać na ul. transmisyjną?
|
|
|
Mimo ,że patrze po mapie to niebardzo wiem gdzie to jest ,za OBI na rokicinkiej czy przed ? Jakby ktoś wytłumaczył mi łopatologicznie i możliwie najproście to byłbym wdzięczny. Będę jechał prawdopodobnie właśnie aleksandrowka-włókniarzy-piłsudzkiego-rokicińska-? Zna ktoś tamtejsze okolice i poratuje? |
|
|
|
 |
berti [Usunięty]
|
Wysłany: 20-03-2008, 13:25
|
|
|
To zależy od tego gdzie na transmisyjną chcesz zajechać
Jeśli interesuje Cię ten odcinek na północ od Rokicińskiej jedziesz tak:
1. Rokicińską w kierunku Tomaszowa
2. Na skrzyżowaniu przy OBI/Selgros zawracasz
3. Jakieś 300 m po nawrotce masz z prawej strony wlot drogi podporządkowanej - skręcasz w prawo i jesteś na Transmisyjnej.
Reasumując - Transmisyjna przecina Rokicińską pomiędzy skrzyżowaniem z Hetmańską (wjazd na Olechów) a skrzyżowaniem z wjazdem do OBI/Selgros
Podaj numer na Transmisyjnej, a zobaczę dokładnie w którym miejscu to jest |
|
|
|
 |
Sz@kal
Forumowicz Młody Mitsumaniak ;)

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G GS
|
|
|
|
 |
berti [Usunięty]
|
Wysłany: 20-03-2008, 15:44
|
|
|
Niestety nie mogę otworzyć adresu (trezba być zalogowanym)
OK udało się. Ale ten odcinek Transmisyjnej, to zupełnie inne miejsce. Aby tam dojechać:
1. Na światłach jeszcze przed skrzyżowaniem z wjazdem do OBI skręcasz w prawo na Olechów w Al. Hetmańską
2. Jedziesz prosto jakieś 1000 m i jak dojedziesz do "ściany" (największe skrzyżowanie) dajesz znowu w prawo - jesteś już na ul. Zakładowej.
3. Jedziesz prosto, mijasz dwa skrzyżowania (na 2-gim chyba są światła; nie mam pewności) i skręcasz w lewo, w ulicę Olechowską
4. Jedziesz prosto i druga ulica w lewo to Transmisyjna - jesteś na miejscu
BTW - to w okolicach nowej fabryki Della
Powodzenia
Bartek
[ Dodano: 24-03-2008, 13:42 ]
I jak? Trafiłeśn a street legal? |
|
|
|
 |
|
|