|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
oświetlenie bagażnika CJO |
Autor |
Wiadomość |
kaapsel [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2008, 23:04
|
|
|
w moim Colciku to oswietlenie tez nie banglało , okazało sie ze wogole wtyczka z konektorami nie była przypieta do lampki, a cała wiązka była przycisnieta nadkolem plastikowym, cos mnie tknęło i ulżyłem mu troszke na tym plastiku i wyjscie od wiązki głownej sie ukazało podpiąłem i jest git, a zeby było smieszniej to oswietlenie nie chodziło od początku bo styki wogole nie były porysowane, przypuszczam ze tak był złożony w fabryce. napewno nie był naprawiany blacharsko w tym miejscu .
pozdro |
|
|
|
 |
Rado [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2008, 23:19
|
|
|
ja tez mam pytanko odnosnie oswietlenia, moze nie bagaznika ale bardzo blisko - otoz podswietlenie tylnej tablicy mi padlo, zarowki wymienione i sprawdzone ale dalej nie swieci... kable wchodza do bagaznika wiec zgaduje ze bezpiecznik jest ten sam co od podswietlania bagaznika ale tam wszystko swieci... co moglo pasc? co sprawdzic? |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 01-04-2008, 23:38
|
|
|
Rado sprawdż czy nie zgniły kable pod zderzakiem albo styki w lampce. Zdarza się.To hatchback, czyli mnóstwo wody, wody z solą zimą itp. rzeczy z tyłu auta... |
|
|
|
 |
krzys78
Forumowicz

Auto: Czasem sprzątam ASXa żony
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 229 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 06-04-2008, 22:40
|
|
|
[quote="Rado"]otoz podswietlenie tylnej tablicy mi padlo, zarowki wymienione i sprawdzone ale dalej nie swieci...[quote]
Też mi nie świeciły jak kupiłem. Musiałem lutować. Pękły w miejsu gdzie kable wchodzą do bagażnika. |
|
|
|
 |
|
|