Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
oświetlenie bagażnika CJO
Autor Wiadomość
kaapsel
[Usunięty]

Wysłany: 01-04-2008, 23:04   

w moim Colciku to oswietlenie tez nie banglało :) , okazało sie ze wogole wtyczka z konektorami nie była przypieta do lampki, a cała wiązka była przycisnieta nadkolem plastikowym, cos mnie tknęło i ulżyłem mu troszke na tym plastiku i wyjscie od wiązki głownej sie ukazało podpiąłem i jest git, a zeby było smieszniej to oswietlenie nie chodziło od początku bo styki wogole nie były porysowane, przypuszczam ze tak był złożony w fabryce. napewno nie był naprawiany blacharsko w tym miejscu .

pozdro

Rado
[Usunięty]

Wysłany: 01-04-2008, 23:19   

ja tez mam pytanko odnosnie oswietlenia, moze nie bagaznika ale bardzo blisko - otoz podswietlenie tylnej tablicy mi padlo, zarowki wymienione i sprawdzone ale dalej nie swieci... kable wchodza do bagaznika wiec zgaduje ze bezpiecznik jest ten sam co od podswietlania bagaznika ale tam wszystko swieci... co moglo pasc? co sprawdzic?

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-04-2008, 23:38   

Rado sprawdż czy nie zgniły kable pod zderzakiem albo styki w lampce. Zdarza się.To hatchback, czyli mnóstwo wody, wody z solą zimą itp. rzeczy z tyłu auta...

krzys78 
Forumowicz

Auto: Czasem sprzątam ASXa żony
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-04-2008, 22:40   

[quote="Rado"]otoz podswietlenie tylnej tablicy mi padlo, zarowki wymienione i sprawdzone ale dalej nie swieci...[quote]

Też mi nie świeciły jak kupiłem. Musiałem lutować. Pękły w miejsu gdzie kable wchodzą do bagażnika.

Odpowiedz do tematu