|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:19 |
ILE TRZEBA DAC... |
Autor |
Wiadomość |
Vasily [Usunięty]
|
Wysłany: 16-04-2008, 13:32
|
|
|
Blisko to fakt...
ale nie bardzo chce 2,5l (nie stać mnie, nie mam praktycznie zniżek więc oc sporo większe niz 2l), automat?!, r97 - a ja chciałbym po lifcie... no i kolor- czerwony... sorka nie żebym kogoś obraził ale to chyba koło białego ostatni kolor jaki bym chciał...
Ale dzięki za posta wawa i okolice wawy mi bardzo pasują |
|
|
|
 |
Bajer [Usunięty]
|
Wysłany: 16-04-2008, 16:16
|
|
|
Sam sie nad nim zastanawiałem. W sumie pasował by mi chociaż jest do opłat ale ten automat mnie odstrasza... A wie ktoś ile kosztuje przeróbka na manuala??:D |
|
|
|
 |
PLPynton [Usunięty]
|
Wysłany: 17-04-2008, 12:40
|
|
|
pewnie z tyle co sam samochod ale na pewno warto bo ma tylko 11 lat i tylko 130kkm przebiegu- czyli- jedyna na swiecie okazja szukajaca naprawde dobrego frajera.
nie tak na powaznie to widzialem niedawno '97 z przebiegiem 50kkm i nawet ksiazka byla podrobiona |
|
|
|
 |
Nightex [Usunięty]
|
Wysłany: 17-04-2008, 15:07
|
|
|
Vasily, nie masz zniżek ?? Ja też ... ale różnica pomiędzy 2.0 a 2.5 to około 100zł ... różnice odczujesz dopiero gdybyś miał kupować auto 1.6. Automat ?? Świetnie się sprawuje ... naprawdę !! Kolega ma automata i naprawdę też ma kopa auto ... tylko trzeba nauczyć się nią obsługiwać gazem. Czerwony... kolega ma ... jak dobrze wypastujesz ... każdy się będzie za nim odwracał ... i nie ze śmiechu !! Lift ... a nie miałbyś większej satysfakcji gdybyś sam coś zmienił ?? |
|
|
|
 |
Vasily [Usunięty]
|
Wysłany: 18-04-2008, 14:44
|
|
|
Automat - wiem że sie dobrze sprawuje...ale jakoś się przekonać nie moge, lubie mieć pełną władze w nodze, że tak powiem Ale jak by byłą okazja fajny stan itd.to bym nie patrzył że to automat! Ale koloru nie zdzierże! Naprawde ja nawet na ogłoszenia czerwonych aut nie patrze... Ja to bym zwyżke miał jeszcze a nie zniżki... jedynie na ojca moge coś działać ale On po ostatnich problemach z rejestracją mojej granatowej strzały(volvo 440GLT 1723cm, 106KM ) nie jest skory do współpracy... ale pewnie jak trzeba będzie to na niego wezme gala...
a czemu nie 2,5... bo dla mnie 2 to już naprawde sporo, ja tylko praktycznie po mieście jeżdze, a jeśli nie kupie zagazowanego gala to nie wiem czy mnie będzie stać na nową instalkę...
A lift... sorka ale to nie tylko wygląd ale i przedewszystkim zmiany mechaniczne, pozatym poprosty chce młodsze auto nie starsze niż 9-10lat... |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 18-04-2008, 15:46
|
|
|
automat tylko z tiptronikiem
 |
Ostatnio zmieniony przez roch_27 21-04-2008, 23:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bajer [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2008, 14:58
|
|
|
A co myślicie o tym egzemplarzu?
http://moto.allegro.pl/it...3_idealny_.html
Dzwoniłem go gościa i podobno ma udokumentowane wszystkie przeglądy i naprawy. Ale co do przebiegu pewien nie jestem bo kierownice ma dość wytartą... A może tylko panikuje:) Martwi mnie też fakt że instalacja jest fabryczna. Czyli auto od nowości śmiga na gazie i jeśli wierzyć sprzedawcy zrobiło na nim 180 tysięcy kilometrów... Nie za bardzo podoba mi się również to ze ma hak. Bóg jeden raczy wiedzieć co było ciągane.
Wypowiedzcie się. |
|
|
|
 |
|
|