|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero] Problem z Bajorem :/ |
Autor |
Wiadomość |
motofmx [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2008, 17:13 [Pajero] Problem z Bajorem :/
|
|
|
Witam,
Jestem tu stosunkowo krótko. Mam problem z moim pajerem z 1997r 2.5 td (4d56), a dokładnie nie wiem czemu ale po wymianie płynu chłodniczego nie gaśnie kontrolka od chłodnicy wymieniłem już termostat bo myślałem, że to przez to, ale jak się świeciło tak się dalej świeci. Poradźcie coś proszę bo jestem uziemiony bez auta.
POZDRAWIAM wszystkich forumowiczów
Łukasz
[ Dodano: 14-04-2008, 15:37 ]
Więc tak. Po dokładniejszym zdiagnozowaniu wychodzi, że termostat dalej się nie otwiera. Pajero łapie normalną temperaturę i nie przegrzewa się. Może miał ktoś kiedyś już taki przypadek? Każda sugestia będzie mi pomocna bo już zgłupiałem |
|
|
|
 |
Stach [Usunięty]
|
Wysłany: 17-04-2008, 10:54 Re: Problem z Bajorem :/
|
|
|
Gdybyś mógł uściślić. Skoro [ Dodano: 14-04-2008, 15:37 ]
Pajero łapie normalną temperaturę i nie przegrzewa się. [/quote]
to chyba termostat sam w sobie jest O'K? Tym bardziej, że jeden już wymieniłeś i objawy nie ustały.
Stawiam na elektrykę... |
|
|
|
 |
motofmx [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2008, 17:25
|
|
|
Witam,
Wielkie dzięki za radę. Miałeś rację wysunął się jeden durny kabel. Już wszystko działa normalnie. Jeszcze raz dzięki za pomoc. |
|
|
|
 |
|
|