|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Spotkanie w Bydgoszczy - marzec 2006 |
Autor |
Wiadomość |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2006, 10:37 Spotkanie w Bydgoszczy - marzec 2006
|
|
|
Jakos w ostatni weekend marca na HWS Łuczniczka odbeda sie targi motoryzacyjne. Przy okazji tego mozna zorganizowac jakies male spotkanie. Co Wy ta to? Kto sie pisze? |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-03-2006, 11:13
|
|
|
Targi Auto Show
ja się piszę. tylko jak z wejciem, płatne, bezpłatne na wejsciówki? |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2006, 12:34
|
|
|
Ostatnio bylo platne, ale mialem zalatwiona wejsciowke jako WYSTAWCA |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
Wysłany: 01-03-2006, 20:01
|
|
|
Rok temu byłam na AS, niewiele do obejrzenia, raczej tylko oferty dealerów i kilka sztuk samochodów od każdego z nich - jakieś 20-30 stało sobie w hali. I tłok, więc nie każde autko można było obejrzeć, a co dopiero mówić o dotknięciu. Katalogi albo były, albo nie (tu ukłon w stronę Moto-Champ - mieli zapas katalogów dla każdego chętnego i kilka osób służyło pomocą w razie pytań).
Na zewnątrz hali też nuda. Jedyne co (chyba) udało mi się tam znaleźć, to parking do ślizgania się po okiem instruktora.
Ale może w tym roku będzie fajniej?
Rok temu jednorazowa wejściówka na 1 osobę kosztowała 5zł.
No i w ogóle to jestem ZA spotem. |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

|
Wysłany: 01-03-2006, 21:42
|
|
|
no jak tak to niewiele, ja na takich targach nie byłem i ciekaw jestem wszystkiego, w Zninie to są targi dla rolników i pokazują buhaje zarodowe, albo snopowiazałki... |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 03-03-2006, 16:57
|
|
|
Efa!, ja tez tam bylem, a to, ze nie moglas nawet dotknac samochodow to widocznie mialas pecha, bo ja siedzialem prawie w kazdym z tyl fajniejszych Roznie to bywa i trzeba trafic, ale i tak uwazam, ze dla chcacego nic trudnego Spocik mozemy zrobic na parkingu przed hala i moze uda sie wejsc na jakas grupowa mitsumaniakowa darmowa wejsciowke |
|
|
|
 |
brodzky
Mitsumaniak

Auto: '97 EA5W AT
Dołączył: 12 Lis 2005 Posty: 667 Skąd: Bielsko-Biała, czasem Sosnowiec
|
Wysłany: 05-03-2006, 22:46
|
|
|
Kiedy bedzie zlot bliej zagłebia? Do Bydgoszczy to ja mam kawał drogi. Jakos koło Warszawy albo w centrum ojczyzny by sie nie dalo? Jak na studencine to dla mnie za daleko
pozdrawiam |
_________________ Gaz jest... tani
Mój Galant |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

|
Wysłany: 05-03-2006, 23:11
|
|
|
chcemy się spotkać w bydzie bo są targi motoryzacyjne
AUTO SHOW napisał/a: |
IV Targi Motoryzacji
AUTO-SHOW 24 - 26 marca 2006
Szanowni Państwo,
W imieniu Centrum Targowego Pomorza i Kujaw w Bydgoszczy mam zaszczyt zaprosić Państwa do udziału w organizowanych w dniach 24 - 26. 03. 2006r. w Bydgoszczy IV Targach Motoryzacji pod nazwą "AUTO-SHOW 2006".
Targi te, tradycyjnie już, odbędą się w hali widowiskowo-sportowej "ŁUCZNICZKA" w pełni klimatyzowanej, uznawanej za najbardziej nowoczesny obiekt tego typu w Polsce. Dla potrzeb wystawienniczych oddajemy blisko 3 000m2 powierzchni wewnątrz hali, 1000 m2 powierzchni kuluarowej dla stoisk zabudowanych i 3.000 m2 na zewnątrz, salę konferencyjną dla 150 osób, wyposażoną w urządzenia multimedialne. Przy hali znajduje się monitorowany parking dla ok. 800 samochodów. Targi organizowane co roku w Bydgoszczy pod patronatem honorowym władz regionalnych, wojewódzkich i samorządowych są przeglądem wiodących marek samochodów osobowych, dostawczych i ciężarowych, a także części i akcesoriów motoryzacyjnych, ogumienia, wyposażenia warsztatów samochodowych i wulkanizacyjnych, narzędzi i urządzeń diagnostycznych. Swoją prezentację mają też pojazdy zabytkowe. Równocześnie najlepsze produkty, technologie i samochody, prezentowane na wystawie, będą wyróżnione w ramach konkursu o Nagrodę Główną targów.
W ubiegłym roku targi nasze zgromadziły blisko 60 wystawców prezentujących części, narzędzia i akcesoria motoryzacyjne,15 autoryzowanych dealerów samochodowych, promujących 8 nowości samochodowych i odwiedziło je blisko 10.000 osób. Dzięki współpracy z Cechem Rzemiosł Metalowych zaprosiliśmy też warsztaty naprawcze, mechaniki samochodowej, lakiernictwa i blacharstwa samochodowego, elektroniki i serwisu motoryzacyjnego, a udział swój zgłosiło 18 firm .
Medialnie nagłaśniamy naszą imprezę w TVP, radiu "GRA" oraz "PiK", "Expressie Bydgoskim", "Nowościach", "Auto Expercie", "Samochodach Specjalnych" oraz magazynach "AUTOELEKTRO", "AUTOMOBILISTA", "Auto-Tuning-Świat", "Auto-Tydzień" i "Auto Service Manager". Wysyłamy także ok. 1000 zaproszeń do warsztatów samochodowych, hurtowni, sklepów motoryzacyjnych itp.
Imprezę naszą promujemy także w branżowych portalach internetowych:
4transport.pl, Bydgoskim Portalu Motoryzacyjnym www.auto.bydgoszcz.pl, gratka.pl, Toruńskim Informatorze Motoryzacyjnym www.arcon.pl
W ramach imprez towarzyszących targom Automobilklub Bydgoski organizuje m.in. "RAJD TOYOTY", szkołę doskonalenia techniki jazdy - wybrane elementy, pokazy instruktażowe, dotyczące zasad udzielania pierwszej pomocy ofiarom wypadków drogowych. Ponadto odbywać się będą jazdy próbne samochodami testowymi wystawców pod nadzorem instruktorów.
Odbędzie się też wiele konkursów organizowanych dla zwiedzających m.in. konkurs "Wybieramy Auto Targów", konkurs na najładniejsze stoisko i współorganizowany z "Expressem Bydgoskim" konkurs na najlepszy "Auto-Service Pomorza i Kujaw 2005" w trzech kategoriach: - autoryzowane stacje obsługi,- warsztaty naprawcze i -auto salony. Celem konkursu jest wybór i promocja najlepszych warsztatów naprawczych, stacji serwisowych i salonów samochodowych w regionie Pomorza i Kujaw.
Wyrażamy przekonanie, że problematyka targów zainteresuje i zaspokoi zainteresowania szerokiej rzeszy potencjalnych nabywców jak i aktualnych właścicieli pojazdów samochodowych, warsztatów, serwisów, sklepów i hurtowni.
Licząc na współpracę, wyrażam nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa podczas targów "AUTO-SHOW 2006" w Bydgoszczy
pozostaję z wyrazami szacunku
Włodzimierz Piotrowski Dyrektor CTPiK
|
[ Dodano: Sro Mar 08, 2006 8:06 am ]
ja myślę że można spotkać się w niedzielę, około godz 11. Podejrzewam, że przy Łuczniczce nie będzie miejsca, więc Bydgoszczan proszę o alternatywny parking, jak mamy wejść na targi to nie będziemy się w Moto - Champie spotykać.
[ Dodano: Nie Mar 12, 2006 4:47 pm ]
to co Mili Panstwo - to już za 2 tygodnie??
ja będę napewno - tylko kiedy? sobota, niedziela? i gdzie? |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
jacol [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2006, 20:00
|
|
|
Witam
Z chęcią tez wpadnie od niedawna jestem posiadaczem Cordi misiek na razie nie wygląda za pięknie, ale to z czasem się zmieni
|
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

|
Wysłany: 12-03-2006, 21:39
|
|
|
Gratuluję, witam - chętnie zobaczę starsze Mitsubishi |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 13-03-2006, 20:21
|
|
|
tomusn napisał/a: |
ja będę napewno - tylko kiedy? sobota, niedziela? i gdzie? |
Proponuje sobote okolo godziny 10-13 zeby jeszcze sobie zobaczyc autka na wystawie. Inne propozycje?
Podobno bedzie najnowsze L200 |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

|
Wysłany: 13-03-2006, 22:36
|
|
|
Też słyszałem że ma być.
Mi sobota pasuje, wezmę teścia - może będzie Spacerunner, tylko czy będzie miejsca na parkingu dużo, a czy jakby nie było to mozna jechać pod MediaMarkt? |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2006, 17:30
|
|
|
Teoretycznie mozna, ale czy nie szkoda szyb, lusterek, kol... |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
Wysłany: 14-03-2006, 18:04
|
|
|
w zeszłym roku cienko było z miejscami, ale warto chwilkę poczekać i znajdzie się jakaś luka - na okrągło jest rotacja. Jeśli chodzi o media-Markt, to tam jest mikro-parking. polecam już raczej TESCO |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

|
Wysłany: 14-03-2006, 20:33
|
|
|
no dobra, wiemy gdzie (jak nie ma miejsca pod Łuczniczką to pod Tesco), tylko kiedy? |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
|
|