|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-04-2006, 23:07 |
Colt na baterie |
Autor |
Wiadomość |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 04-06-2005, 00:16 Re: colt na baterie
|
|
|
Fido__ napisał/a: | Koleś coś ściemnia. Albo sobie kupił nowe auto i wymienili mu to na gwarancji, albo sam zrobił sobie kuku (np bzykając pacjentkę na kierownicy) i kosztowało go 700 dolców. Ogólnie mam dystans do takich komentarzy. |
Mogła wejść tam jeszcze myszka - myszki lubią Mitsubishi. A że akurat padało (to uzasadniałoby schronienie się myszki przed deszczem), gość włączył wycieraczki, myszkę to wnerwiło i upitoliła tę wajchę
MMC nie lubi myszek i nie raczy uznać szkód wyrządzonych przez nie nawet wtedy gdy włażą tam, gdzie nie powinny mieć możliwości wejścia. A że są ciekawe świata .....
Dobranoc |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|