Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
silnik
Autor Wiadomość
Grooby
[Usunięty]

Wysłany: 06-02-2008, 16:52   silnik

meczy mnie troche silnik 1.3 jest troche za slaby wiec zastanawiam sie nad zmiana na wiekszy intresuje mnie 1,6 lub 1.8 widzialem takie na roznych aukcjach , czy slinik od Colta, badz carismy bedzie pasowal do budy lancra 1.3 z 98 r???czy mzoe ktos rpzeprowadzal ten eksperyment i prtzekladal juz silnik??mzoe jakis zaprzyjazniony zaklad ktory by sie tego podjal??nie chche kupowac innego samochodu bo ma niepwotarzalny wyglad. pozdroawiam

Bastek77
[Usunięty]

Wysłany: 06-02-2008, 17:18   

Kiedyś zadałem już takie pytanie na forum, okazuje się, że jest to dość skomplikowana i droga operacja, najszybciej by podpasował 4G15, ale niech wypowie się na ten temat mechanik.

furman88
[Usunięty]

Wysłany: 27-04-2008, 21:30   

kurde chciałem o to samo zapytać.... :P

a na forum coltów sporo widziałem osob ktore przekladały silniki.... a gdyby kupić rozbitka (np colta 1,6) i przełożyć wszystko dało by sie tak????

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2008, 00:24   

furman88 napisał/a:
a na forum coltów sporo widziałem osob ktore przekladały silniki.... a gdyby kupić rozbitka (np colta 1,6) i przełożyć wszystko dało by sie tak????

silnik, skrzynia, wiązka przewodów i komputer. pozatym wszystko pasuje plug&play.

mnie zastanawia raczej 2.0 od eclipsa.... ale to już chyba większa żeźba.... może wypowie sie ktoś coś więcej ?

furman88
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2008, 07:38   

Derpin napisał/a:
furman88 napisał/a:

silnik, skrzynia, wiązka przewodów i komputer. pozatym wszystko pasuje plug&play.

czyli kupujemy rozbitka i przekładamy:D :D trzeba by nad tym pomysleć i coś u niemców ładniego znaleść

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2008, 16:38   

furman88 napisał/a:
Derpin napisał/a:
furman88 napisał/a:

czyli kupujemy rozbitka i przekładamy:D trzeba by nad tym pomysleć i coś u niemców ładniego znaleść

a co do takich tematów to polecam przejrzenie informacji na temat colta cjo i podobnych topiców... przecież to to samo co lancerniak....

Odpowiedz do tematu