|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
silnik |
Autor |
Wiadomość |
Grooby [Usunięty]
|
Wysłany: 06-02-2008, 16:52 silnik
|
|
|
meczy mnie troche silnik 1.3 jest troche za slaby wiec zastanawiam sie nad zmiana na wiekszy intresuje mnie 1,6 lub 1.8 widzialem takie na roznych aukcjach , czy slinik od Colta, badz carismy bedzie pasowal do budy lancra 1.3 z 98 r???czy mzoe ktos rpzeprowadzal ten eksperyment i prtzekladal juz silnik??mzoe jakis zaprzyjazniony zaklad ktory by sie tego podjal??nie chche kupowac innego samochodu bo ma niepwotarzalny wyglad. pozdroawiam |
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-02-2008, 17:18
|
|
|
Kiedyś zadałem już takie pytanie na forum, okazuje się, że jest to dość skomplikowana i droga operacja, najszybciej by podpasował 4G15, ale niech wypowie się na ten temat mechanik. |
|
|
|
 |
furman88 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-04-2008, 21:30
|
|
|
kurde chciałem o to samo zapytać....
a na forum coltów sporo widziałem osob ktore przekladały silniki.... a gdyby kupić rozbitka (np colta 1,6) i przełożyć wszystko dało by sie tak???? |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2008, 00:24
|
|
|
furman88 napisał/a: | a na forum coltów sporo widziałem osob ktore przekladały silniki.... a gdyby kupić rozbitka (np colta 1,6) i przełożyć wszystko dało by sie tak???? |
silnik, skrzynia, wiązka przewodów i komputer. pozatym wszystko pasuje plug&play.
mnie zastanawia raczej 2.0 od eclipsa.... ale to już chyba większa żeźba.... może wypowie sie ktoś coś więcej ? |
|
|
|
 |
furman88 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2008, 07:38
|
|
|
Derpin napisał/a: | furman88 napisał/a: | a na forum coltów sporo widziałem osob ktore przekladały silniki.... a gdyby kupić rozbitka (np colta 1,6) i przełożyć wszystko dało by sie tak???? |
silnik, skrzynia, wiązka przewodów i komputer. pozatym wszystko pasuje plug&play.
|
czyli kupujemy rozbitka i przekładamy:D trzeba by nad tym pomysleć i coś u niemców ładniego znaleść |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2008, 16:38
|
|
|
furman88 napisał/a: | Derpin napisał/a:
furman88 napisał/a:
a na forum coltów sporo widziałem osob ktore przekladały silniki.... a gdyby kupić rozbitka (np colta 1,6) i przełożyć wszystko dało by sie tak????
czyli kupujemy rozbitka i przekładamy:D trzeba by nad tym pomysleć i coś u niemców ładniego znaleść |
a co do takich tematów to polecam przejrzenie informacji na temat colta cjo i podobnych topiców... przecież to to samo co lancerniak.... |
|
|
|
 |
|
|