Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: glina
14-05-2014, 16:20
Carisma 1.9 TD
Autor Wiadomość
zilony
[Usunięty]

Wysłany: 12-04-2008, 17:47   Carisma 1.9 TD

Witam

Przymierzam się do zakupu Carismy :) Szukam ciekawych ogłoszeń już od jakiegos czasu no i dopiero teraz trafiłem na te forum z czego bardzo się ciesze bo znalazłem tu dużo ciekawych informacji :)
Zdecydowany jestem na model hatchback z silnikiem 1.9 TD i pełną elektryką. Mam na niego około 13000 + ubezpieczenie.
Chciałbym ją kupic jak najbliżej Krakowa, bo tu mieszkam i juz wiem gdzie moge z nią podjechać w celu sprawdzenia ( dzięki temu forum :) )

A więc dzis pojawiło się takie ogłoszenie
http://otomoto.pl/mitsubi...w-C4933475.html

Nie ma niestety zdjęc w środku i silnika ale może mi się uda je zdobyć, póki co są tylko zdjęcia z zewnątrz :)
Co o niej sądzicie ?

No i oczywiście jeśli macie coś godnego polecenia w tym rejonie to z góry dziękuje za propozycje :)

kaszel
[Usunięty]

Wysłany: 12-04-2008, 18:14   

Ładna, cena niezła (zważywszy, że widziałem w ostatnią niedziele na giełdzie '97 benzyne za 12000), jak dla mnie szkoda, że z hakiem

zilony
[Usunięty]

Wysłany: 13-04-2008, 22:21   

byłem widziałem i niestety niewarta uwagi :( jak to kumpel stwierdził "auto farmera" totalnie niezadbane w środku wiec szukam dalej

JackD
[Usunięty]

Wysłany: 13-04-2008, 22:33   

zilony napisał/a:
byłem widziałem i niestety niewarta uwagi :( jak to kumpel stwierdził "auto farmera" totalnie niezadbane w środku wiec szukam dalej

a w opisie pojazdu w ogłoszeniu napisane jest..."samochod sprowadzony kilka dni temu, jest zadbany i czysty,"

kaszel
[Usunięty]

Wysłany: 14-04-2008, 20:32   

Mój brat chce sprzedac swoja Cari:
'97, 1.6/16V HTB, srebrna, 4xel.szyby, el. i podgrz. lustra, klima,halogeny, 2 poduchy, ładne alu Mitsubishi . Stan techniczny całkiem dobry. Jakby co 691396723 - Radek

zilony
[Usunięty]

Wysłany: 16-04-2008, 22:36   

dzięki za info, ale tak jak wyżej interesuje mnie tylko model z silnikiem 1.9 TD :)

[ Dodano: 17-04-2008, 14:39 ]
a co powiecie na temat tych egzemplarzy :) warto do któregos pojechać ?

http://otomoto.pl/mitsubi...t-C4883183.html

http://otomoto.pl/mitsubi...k-C4864186.html

http://www.autotrader.pl/...3,104357054.asp

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 17-04-2008, 20:33   

Powiem Ci ze na zdjeciach wygladaja calkiem wporzadku i nie znalazlem tam nic podejrzanego . ale nie wiem czy od 99r Cari nie wystepowaly juz w nowej budzie

kristof 
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6+LPG '99(lift)
Wysłany: 17-04-2008, 22:35   

Meteo napisał/a:
ale nie wiem czy od 99r Cari nie wystepowaly juz w nowej budzie

To jest rok przejściowy znajdziesz za równo w starej jak i nowej :-) zależy z któreg m-c

zilony
[Usunięty]

Wysłany: 04-05-2008, 21:49   

No i kupiłem w końcu Cari tylko że 1.8 benzynka z 97 roku :) śmiga jak marzenie! Znudziło mi sie juz szukanie disla a po drugie Pan Leszek nasz mechanik klubowy małopolski wybił mi szybciutko z głowy ten motor :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi