|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
KOMPENDIUM Witam wszyskich :) zakup Carismy |
Autor |
Wiadomość |
JackD [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2008, 21:10
|
|
|
Kris1980_147 zwróc tylko na jedno uwagę przy zakupie, że radio w tej Cari jest nieoryginalne i na wyświetlaczu nie będą dostępne wszystkie funkcje komputera.
Pozdr. |
|
|
|
 |
Kris1980_147
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 16v + sekwencja
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 10 razy Dołączył: 12 Kwi 2008 Posty: 334 Skąd: Rogoźnik
|
Wysłany: 06-05-2008, 18:26
|
|
|
JackD napisał/a: | Kris1980_147 zwróc tylko na jedno uwagę przy zakupie, że radio w tej Cari jest nieoryginalne i na wyświetlaczu nie będą dostępne wszystkie funkcje komputera.
Pozdr. |
A proszę mi odpowiedzieć jakie funkcje nie działają???
Ten konkretny samochód został sprowadzony z oryginalnym radiem i właściciel je ma, ale wolał wstawić swoje. Jeśli będę chciał to mi spowrotem wsadzi oryginał.
Poza tym powiedział mi, że da się przełączać między opcjami komputera za pomocą przycisków przy wyświetlaczu.
Jaka jest prawda?
Ja też lubię posłuchać dobrej muzyki (głośno i czysto), a to radyjko niestety nie posiada wyjścia na wzmachol |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 06-05-2008, 18:32
|
|
|
Kris1980_147 napisał/a: | A proszę mi odpowiedzieć jakie funkcje nie działają??? |
srednie spalanie, zasieg, srednia predkosc
Kris1980_147 napisał/a: | Poza tym powiedział mi, że da się przełączać między opcjami komputera za pomocą przycisków przy wyświetlaczu.
Jaka jest prawda? |
tak ale 3eba sie meczyc pewna kombinacja klawiszy... duzo latwiej jest przelaczac poszczegolne funkcje za pomoca jednego przycisku na radyjku
pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
|
|