|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CK1A 1.3] OWIEWKI |
Autor |
Wiadomość |
Sienek86 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2008, 11:51
|
|
|
To Cari ma wyjęte światła z Lancera;) I o wiele brzydsze a w dodatku innego kształtu...
Myślę że ten pierwszy spoiler od sedana jest taki sam jak ten z prospektu. Tylko z ceną koleś przesadził... |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 25-05-2008, 14:31
|
|
|
Sienek86 napisał/a: | To Cari ma wyjęte światła z Lancera;) I o wiele brzydsze a w dodatku innego kształtu... |
Lancer CK ukazał sie w 1996, a Cari DA w 1995 Tak, światła nie są dokładnie takie same, ale kształt zasadniczy bardzo podobny
Sienek86 napisał/a: | Myślę że ten pierwszy spoiler od sedana jest taki sam jak ten z prospektu. Tylko z ceną koleś przesadził... |
przesadził? ja za używany spoiler do swojego Colta płaciłem 230zł.... I to taka w miare cena. 170zł za nowy spoiler to wcale nie tak źle. |
|
 |
Sienek86 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-06-2008, 23:34
|
|
|
Chętnie bym kupił taki spoilerek jak z prospektu. Szukam też do Colta CJ0 na tylną klapę. Takiego co zachodzi na boki. |
|
|
|
 |
|
|