|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wydech |
Autor |
Wiadomość |
furman88 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 15:21
|
|
|
nigdy wczesniej o tym nie słyszałem, prawde mówiac chciałbym to usłyszeć, nie kupiłbym tego napewno w ciemno, to kolejny gadzet nic nie wnoszacy. |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 15:35
|
|
|
furman drugi link do tej trąbki nie działa muszę to usłyszeć |
|
|
|
 |
furman88 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 21:32
|
|
|
to zbyt piekne by było możliwe |
|
|
|
 |
furman88 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 21:36
|
|
|
hehe a jednak:D może ktoś spróbuje |
|
|
|
 |
Djinn [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 23:56
|
|
|
Ja mam standardowy wydech z dospawaną końcówka Remusa + dziura wydmuchana centralnie na kolanku rury, mniej więcej na środku pod autem.
Brzmienie ma super (joke)
Tak na serio to nie wg mnie każdy silnik będzie inaczej pracować z różnymi wydechami, po prostu chyba trzeba kupować w ciemno ...... |
|
|
|
 |
furman88 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 09:03
|
|
|
Djinn napisał/a: | Tak na serio to nie wg mnie każdy silnik będzie inaczej pracować z różnymi wydechami, po prostu chyba trzeba kupować w ciemno ...... |
jest to napisane na aukcji na allegro:P |
|
|
|
 |
chodzyn84 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 11:49
|
|
|
a kupował już ktoś łącznik elastyczny na allegro, bo mam już w nim sporą dziure a za ładnie to nie brzmi
jak tak to proszę dajcie jakiś link bo jeszcze dziś bym zamówił w sklepie z częściami nie dostałem |
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 11:55
|
|
|
podjedz do warsztatu, do tłumikarzy, pokaż podspawają ewent, wymienią koszt niewielki i masz po kłopocie pozdro |
|
|
|
 |
chodzyn84 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 12:12
|
|
|
właśnie tych tłumików drgań nie da się chyba zespawać one są z takiego oplotu, więc raczej to jest niemożliwe |
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 12:26
|
|
|
to mówisz o tym pierwszym tzw, tłumiku z tego oplotu, jest to faktycznie reduktor drgań, bodajże 4dni temu wymieniałem cena ok 60-70zł, każdy warsztat tłumikarski ma taki na miejscu, radze ci zmienić, i masz problem zgłowy. |
|
|
|
 |
chodzyn84 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 12:28
|
|
|
aha czyli tak to wygląda dzięki |
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2008, 12:34
|
|
|
jakbyś miał problem z kupnem, daj znać to ci kupie, i przy najbliższej wizycie w warszawie bym ci podżócił, a bede chyba w najbliższym tygodniu, jak dobrze pamietam w Sochaczewie. |
|
|
|
 |
Sienek86 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-06-2008, 23:55
|
|
|
Ja mam wszystko oryginalne Mitsubishi i wg mnie to brzmi super:) Nikt mi nie wierzy, że to tylko 1.3 |
|
|
|
 |
|
|