|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 09-04-2008, 18:20 |
Widziane EVO X... |
Autor |
Wiadomość |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 09-06-2008, 17:25
|
|
|
Kupił a USA, oclone zostalo w niemczech, a zarejestrowane w polsce jesli sie nie myle
Krzychu |
|
|
|
 |
sith [Usunięty]
|
Wysłany: 10-06-2008, 19:44
|
|
|
Juiceman napisał/a: | Hmmm tzn. kupiłeś w Polsce autko a w niemczech ocliłeś? Myślałem, że w Niemczech je kupiłeś.... w takim razie sry moja wina xD.
A dziś do Polski wiechało 50 nowiutkich Evolucji. To zobaczę jak to wygląda na żywo |
No wiesz, jakbym kupił w Polsce to raczej bym nie clił
Co do widoku na żywo to sie zdziwisz i to pozytywnie. Byłem na zlocie Eclipse i moje auto chyba zostało miss obiektywu. Podobało się wszystkim
krzychu napisał/a: | Kupił a USA, oclone zostalo w niemczech, a zarejestrowane w polsce jesli sie nie myle |
Się nie mylisz |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8679 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 10-06-2008, 20:14
|
|
|
Niom wygląd na żywo czarnego EVO - na full wypasie jaki tylko jest niezapomniany xD |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
|
|