Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Hubeeert
11-06-2008, 20:30
wypisuje sie z rodziny mitsubishi:(
Autor Wiadomość
MoLi_TRN
[Usunięty]

Wysłany: 08-06-2008, 02:05   

ja bym potrzebował czujnik przy dzwiach kierowcy bo zapominam o właczonych swiatłach i czeto je zostawiam a nic nie piszczy.........no i to co pisałem ci na PW

siwek 
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-06-2008, 07:56   

MoLi_TRN napisał/a:
ja bym potrzebował czujnik przy dzwiach kierowcy bo zapominam o właczonych swiatłach i czeto je zostawiam a nic nie piszczy.........no i to co pisałem ci na PW

he he juz zajety :P

zobacz kilka postów wyżej :badgrin:

TESTER 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8GDI 1998
Wysłany: 08-06-2008, 08:25   

Tak w kwestii formalnej to musisz auto wyrejestrować by to zrobić musisz mieć kwit, że nie nadaje się już do remontu albo go zezłomować. Inaczej nikt go nie wyrejestruje po wyrejestrowaniu musisz na piśmie zgłosić ubezpieczycielowi, że auto wyrejestrowałeś, jeśli nie uczynisz powyższego będzie ono stało na Ciebie i będą Ci przysyłać opłaty do uiszczenia. Każdy zarejestrowany samochód musi być ubezpieczony, nawet jeśli nie jeździ.

loki7777 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.3 04
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 08-06-2008, 10:22   

a to juz nie bedzie takie proste:) ja bym wzial lampy z tylu ale pewnie do mojej carismy nie beda pasowaly:(

tdi1982 
Forumowicz

Auto: Carisma
Wysłany: 08-06-2008, 12:31   

Jak chcesz zrobić to szybko napisz umowę z jakąś wymyślona osobą a później do starostwa że sprzedałeś auto wtedy masz na części a budę na złom.Jeśli chcesz wyrejestrować to musisz zezłomować a to kosztuje będziesz musiał zapłacić i samochód musi być w 2/3 w całości będziesz miał lipę.

loki7777 
Mitsumaniak

Wysłany: 08-06-2008, 12:33   

z fikcyjna osoba nie przejdzie, bo w pzu sprawdzaja. wyjsciem jest wpisac kogos za flaszke i wtedy nowy wlasciciel nie musi juz rejestrowac

gigant87 
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
Wysłany: 08-06-2008, 13:41   

dla mnie poproszę o przesłanie na pw ceny lewego lusterka i jeśli masz w dobrym stanie (nie zapadnięty) to fotela kierowcy (lub samego siedziska :P )

Obecnie: F34

tdi1982 
Forumowicz

Auto: Carisma
Wysłany: 08-06-2008, 13:43   

A niech sobie sprawdzają tylko po co im to.Gość przyszedł pokazał dowód z danymi i jest umowa a co do tego ma PZU chodzi o wyrejestrowanie wcale nawet można tam nie iść.

loki7777 
Mitsumaniak

Wysłany: 08-06-2008, 13:45   

nie byl bym tego taki pewien, jaks czas tmu szukalem informacji jak to zrobic i z taka opinia sie spotkalem.

yetti768
[Usunięty]

Wysłany: 10-06-2008, 18:45   

sprawca tej tragedii jest moja kobieta która prowadzila a AC nie posiadam.
W urzedzie powiedzieli mi ze moge go zezlomowac (i wtedy nici z czesci) lub sprzedac bo nie ma innej mozliwości wyrejstrowania auta!! a co za tym idze jak go nie wyrejstruje to bede musial placic OC... chory kraj!! ]

czy ktos wie jak to obejsc?? bede szukał kogoś z kim spisze umowe sprzedaży i niech se robi co chce z tym faktem.
tak już na przyszlość, oto moje wyposażenie:
klima -manual (nie wiem jeszcze czy dziala)
juz tylko 2 airbagi w fotelach
jedno sprawne lusterko elektryczne z drugiego może wkład ocalał
4 elektryczne szyby sprawne (ale na panelu głownym lata troszke luzem 1 guzik ale dziala bez problemu)
welurowa tapicera
w drzwiach przednich wycięte dziury na głośniki 16cm
felgi alu 16 cali (na szczescie cale ale troche porysowane bede musiał odświezyc lakier)
silnik po niecałych 140tyś km :-X !!! wciąż na chodzie!! tego najbardziej zaluje!!!!żeby tu przekleństwami nierzucac wiecej nie komentuje.

narazie nic wiecej mi do glowy nie przychodzi.

konkretnie zabiore sie za ten temat jak bede mial ubezpieczyciela z głowy!!

SALWA
[Usunięty]

Wysłany: 11-06-2008, 14:42   

To ja to co pisałem wcześniej w postach bym brał :) ... mechanizm szyby ele prawy przód...tylny lewy bęben albo sam czujnik ABS jeśli tak wolisz. i tą klapkę od schowka pod radiem ... cene ze komplet proszę na PW i będziemy rozmawiać :)

Ps.Nie wiem gdzie ty jesteś ubezpieczony.. wystarczy że przedstawisz w ubezpieczalni pismo że z końcem ubezpieczenia OC rezygnujesz z ich usług i tyle.. nic już nigdy nie płacisz nawet jeśli auto masz zarejstrowane... mało to tego jeździ bez ubezpieczeń ??..

A rejstracja ci sama wyjdzie i jak nie zapłacisz to po prostu postawisz sobie auto na placu i może robić za kurnik nawet i nikt ci nic nie powie...

smok85
[Usunięty]

Wysłany: 11-06-2008, 17:11   panel sterujacy elektryka szyb

witam potrzebuje panel sterujacy elektryka szyb przednich...od strony kierowcy i pasazera...jak co to odezwi sie na GG 961154 pozdrawiam!

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 11-06-2008, 20:30   

Szczerze współczuję ale to nie jest dział SPRZEDAM.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi