|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero] tylne szybki !POMOCY! |
Autor |
Wiadomość |
motofmx [Usunięty]
|
Wysłany: 14-06-2008, 14:30 [Pajero] tylne szybki !POMOCY!
|
|
|
Witam Wszystkich użytkowników tego forum.
Posiadam mitsubishi pajero z 96 roku w wersji long. Mam problem z wyciągnięciem szybek tylnych dzielonych( przesuwne) w części bagażowej. Czy mógłby mi ktoś poradzić jak to ustrojstwo wyciągnąć ? Głowiłem się nad tym dobrych kilka godzin ze znajomym i w końcu żaden z nas nie wie jak to zrobić. Czytałem na tym forum, że są jakieś blaszki które muszę wyciągnąć po zdjęciu uszczelki ale nic takiego nie ma Bardzo proszę o pomoc |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 14-06-2008, 20:35
|
|
|
Od środka wyciągasz uszczelkę wokół okna, i na dole masz 2 blaszki i u góry dwie, musisz je wyjąć i na zewnątrz wyjdzie szyba.
Mi to zajmuje 2 min.
Pozdrawiam |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
motofmx [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2008, 15:19
|
|
|
I właśnie z tym mam problem. Nie widze tam żadnych blaszek do wyciągnięcia. Jedyne co tam jest to klin trzymający szybę stałą.
Tylko tyle tam jest. Ten mały klin rusza się na boki ale w górę nie chce wyjść |
|
|
|
 |
|
|