|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:16 |
Zastanawiam sie nad zakupem |
Autor |
Wiadomość |
c-traxx [Usunięty]
|
Wysłany: 18-06-2008, 21:46 Zastanawiam sie nad zakupem
|
|
|
WItam wszystkich forumowiczow!
Otoz zastanawiam sie nad kupnem galanta cos kolo 2001 02 roku i silnikiem v6 2,5 teraz powiedzcie mi czy to dobry wybor i czy te silniki czesto sie sypia etc jak jest ogolnie z galantami i jaki najlepiej wybrac zeby mi nie robil za duzo problemow. Mam teraz vectre b v6 2,6 wiec podejrzewam ze komfort jazdy bedzie podobny ale awaryjnosc ciute mniejsza w kwestii galanta.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 19-06-2008, 17:45
|
|
|
nie ma sie co zastanawiac tylko szukac i brac sypaly sie ponoc 2.0TD a 2.4 GDI klepia zaworami Galant jest chyba bardziej komfortowym i miekkim autem wielowachacz sie klania no i z awaryjnoscia bedzie napewno lepiej bo umnie np jej brak jedno co wymienilem na poczatku czyli 8 miesiecy temu to drazek kierowniczy a w tej chwili robie wymiane przerwe w wymianie klockow i filtrow |
|
|
|
 |
c-traxx [Usunięty]
|
Wysłany: 19-06-2008, 18:30
|
|
|
Wiec nie mam co sie bać ze będzie sypał ten silniczek? Wogole to dzięki za podpowiedzi a co do opla to chyba macie racje bo jak na razie to od początku jak go kopiłem to co dzień coś sie sypie tak już chyba opelki maja. |
|
|
|
 |
c-traxx [Usunięty]
|
Wysłany: 19-06-2008, 18:57
|
|
|
Galanty zawsze mi sie podobaly i to bardzo ale w wersji sedana. No i teraz pozostalo najwazniejsze - sprzedac viki a nie bedzie to latwe.
[ Dodano: 23-06-2008, 00:41 ]
Oki a wiec mam na oku cos naprawde pieknego i w sobote prawdopodobnie kupuje... jest to galancik 2,5 v6 wersja elegance spojler w srebrnym kolorze przejchane ma kolo 40 tys mil nie ma zadrapan i naprawde pieknie wyglada, rocznik to 2002. Co o tym myslicie warto? Cena to 2800 funtow. |
|
|
|
 |
|
|