1-sze urodziny Forum |
Autor |
Wiadomość |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-03-2006, 21:00
|
|
|
O tak - hymn musi być - wierzymy w Ciebie EFA |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 20-03-2006, 21:19
|
|
|
No i moje 0,03zł - Copyright by Hubeeert
Gratuluję wszystkim ale najbardziej jestem wdzięczny długiemu koledze co to ma inklinacje do jakichś coraz to dziwniejszych opakowań po sprzęcie AGD (celem wyjaśnienia - Hubeeert i jego pudło po telewizorze )Tak naprawdę to od niego zaczęło się forum jako takie (Tak to jego wina - wszystko ) i on wkłada tu najwięcej pracy i wiedzy. Reszcie gratuluję, że pomimo admina j.w. utrzymała się w tak zacnym gronie
No dobra, roztkliwiłem się....."serce rośnie patrząc na te staty" i oby "takie było mitsumaniaków chowanie"...czy tak jakoś |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 20-03-2006, 21:35
|
|
|
Mordeczki - hymn już jest i ci, którzy byli w Grudziądzu doskonale go znają! Ach - z rozrzewnieniem wspominam te harce. Potem tak nagle pusto się zrobiło i okazało się, że z dwoma jeszcze mordeczkami przez las do domku wracałem, drogę komórkami sobie oświetlając. Reszta jakoś tak wcześniej sie urwała. Gdyby nie łodziaki, pewnie poszedłbym okrężną drogą - jak Kofi. Ech - szybko zleciał ten rok, nieprawdaż? |
Ostatnio zmieniony przez gregorbu 20-03-2006, 22:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 20-03-2006, 22:07
|
|
|
oj tak szybciutko ten roczek minol ... ale to tylko dlatego ze w tak wspanialem grupie czas szybko leci
i juz niedlugo nastepny zlot, na ktorym nie moze zabraknac znajomych juz nam mordeczek
gratulujemy roczku |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 20-03-2006, 22:40
|
|
|
gregorbu napisał/a: | Potem tak nagle pusto się zrobiło i okazało się, że z dwoma jeszcze mordeczkami przez las do domku wracałem, drogę komórkami sobie oświetlając. Reszta jakoś tak wcześniej sie urwała. Gdyby nie łodziaki, pewnie poszedłbym okrężną drogą - jak Kofi. |
ha ale nie szedles jako ostatni, gdy wszyscy sie juz rozeszli na placu boju zostalem ja, kris i zabek do pomocy przy ladowaniu sprzetu grajacego do C8, sesese a nie powiem gdzie Efa jechala i czemu wrocilismy na osrodek 2 minuty po nich mimo ze szlismy na nogach... predator nas gonil |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 20-03-2006, 23:40
|
|
|
Matejko - czyżby problemy z pamięcią? A może to rozanielenie po wściekłych psach?
A niby po co ja tam zostałem? Spytaj Efę i jej siostrę, kto oprócz Ciebie C8 ładował.. Janusz (??) chciał te kolumny nosić, ale dziwuchy go od tego skutecznie odwiodły. |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 21-03-2006, 07:33
|
|
|
Za parę godzin minie rok, a za 158 dni się spotkamy
Pierwszego gratuluję a drugiego nie mogę się doczekać. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 21-03-2006, 08:19
|
|
|
gregorbu napisał/a: | Mordeczki - hymn już jest i ci, którzy byli w Grudziądzu doskonale go znają! |
Tylko jeszcze coby go ktos nagrał. Jest taki zajefajny że moglibysmy sprzedawać płyty z nagranym hymnem. Byłby hitem nr 1 w Polsce i na świeice. A my żylibyśmy z tantiemów |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 21-03-2006, 08:49
|
|
|
igi napisał/a: | Tylko jeszcze coby go ktos nagrał. Jest taki zajefajny że moglibysmy sprzedawać płyty z nagranym hymnem. Byłby hitem nr 1 w Polsce i na świeice. A my żylibyśmy z tantiemów | To nie jest zła myśl! Problem finansowania forum rozwiązałby się sam... |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 21-03-2006, 11:27
|
|
|
gregorbu napisał/a: | Matejko - czyżby problemy z pamięcią? A może to rozanielenie po wściekłych psach?
A niby po co ja tam zostałem? Spytaj Efę i jej siostrę, kto oprócz Ciebie C8 ładował.. Janusz (??) chciał te kolumny nosić, ale dziwuchy go od tego skutecznie odwiodły. |
kto wie kto wie ??
ale to wy pewnie przed nami szliscie bo nam to ktos brame zamknal |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
Dyzio i Saba
mitsumaniacy
Auto: ASX 1.6
|
Wysłany: 21-03-2006, 18:16
|
|
|
1 rok i wiele następnych |
_________________ Dyzio i Saba ASX 1,6 |
|
|
|
 |
LUTEK [Usunięty]
|
Wysłany: 21-03-2006, 19:34
|
|
|
Do siego roku |
|
|
|
 |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
|
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 21-03-2006, 21:59
|
|
|
Matejko napisał/a: | ale to wy pewnie przed nami szliscie bo nam to ktos brame zamknal |
Możliwe - ciemno było, a i percepcja niepełna |
|
|
|
 |
|