|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lakiernik w Łodzi |
Autor |
Wiadomość |
elmuflon [Usunięty]
|
Wysłany: 07-07-2008, 14:51 Lakiernik w Łodzi
|
|
|
Witam,
Czy możecie mi polecić dobrego, sprawdzonego i najlepiej niedrogiego lakiernika-blacharza z Łodzi. Ponieważ juz dwa razy mnie ktoś mocno przyrysował na parkingu, niezliczoną ilość razy ktoś obił mi dzwi swoimi dzwiami oraz ze względu na przypadłość galów czyli tylnie nadkola nadgryzione i kilka innych odpryków postanowiłem pomalować go całego. Jak narazie byłem w dwóch warsztatach i jest to koszt około 4 tyś. Wiem że za jakość trzeba zapłacić ale może uda się nie aż tyle.
Kogo proponujecie? Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-07-2008, 19:58
|
|
|
elmuflon napisał/a: | jest to koszt około 4 tyś |
cena optymalna jak za całe auto...ciężko CI będzie znaleźć taniej aby było dobrze. A tak po za tym, to szukał w szukajce w tym dziale ? |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
RoveR
Mitsumaniak porządany VR4
Auto: GALANT 2.5 V6 EA5A
|
Wysłany: 07-07-2008, 21:23
|
|
|
Chcesz to mogę zapytać gościa który mnie robił ale ja czekałem pół roku, i nie wiem czy będzie mu się chciało całe auto lakierować bo to jest bardzo czasochłonne. Jak coś się dowiem to ci napiszę. |
|
|
|
 |
elmuflon [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2008, 09:32
|
|
|
Wiem że cięzko będzie taniej i dobrze. Szczególnie mi zależy na informacji od osób które korzystały z jakiegoś lakiernika i są zadowolone bo było bez jakiś późniejszych niespodzianek. U lakiernika "EDEK" powiedzieli że nie mają czasu na malowanie całego, a słyszałem że są dobrzy. Szukam dalej |
|
|
|
 |
RoveR
Mitsumaniak porządany VR4
Auto: GALANT 2.5 V6 EA5A
|
Wysłany: 08-07-2008, 19:36
|
|
|
Byłem dzisiaj u swojego ale spóźniłem się i już go nie było, będę próbował dalej się z nim skontaktować, myślę że lada dzień będę coś wiedział.
[ Dodano: 09-07-2008, 18:23 ]
Rozmawiałem z nim dzisiaj wszelkie info wysyłam ci na PW |
|
|
|
 |
|
|