|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
potrzebuje przedni amortyzator moze byc uszkodzony |
Autor |
Wiadomość |
krzysius
Forumowicz
Auto: sigma 3000
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: legnica
|
Wysłany: 21-07-2008, 16:43 potrzebuje przedni amortyzator moze byc uszkodzony
|
|
|
na przerubke jesli ktos posiada chetnie go odkupie ,cena w granicach rozsadku :|sigma 3000 12v kombi |
|
|
|
 |
bubek [Usunięty]
|
Wysłany: 22-07-2008, 10:25
|
|
|
ja mam jakieś tylko muszę sprawdzić czy przód czy tył. a Twoje auto jest z ECS'em? jeśli tak to nie pomogę |
|
|
|
 |
krzysius
Forumowicz
|
Wysłany: 22-07-2008, 13:37
|
|
|
ja mam bez ecs-u ale dzieki za fatyge ,juz nie potrzebuje kupilem nowe sachsa za 340zl sztuka , potrzebowalem na przerubke bo widzialem na allegro jak ktos przerabial wkladajac wklady z golfa 2 ponoc sprawowaly sie poprawnie, ja jednak nie mam czasu juz na przerubki dzieki pozdrawiam |
|
|
|
 |
montal [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2008, 23:23 Wkłady z Golfa II
|
|
|
Witam,
czy mógłby ktoś rozwinąć myśl z wymianą wkładów w amorach Sigmy/Diamante wkładami z Golfa II?
Na chłopski rozum tłumienie musi być takie samo a masy tych pojazdów zdecydowanie różne (Diamante waży 2100 kg). Pachnie ryzykiem ale tanio.
Pozdrawiam
montal |
|
|
|
 |
lukino [Usunięty]
|
Wysłany: 28-07-2008, 21:03
|
|
|
krzysius a zdradz gdzie kupiles... |
|
|
|
 |
krzysius
Forumowicz
|
Wysłany: 29-07-2008, 22:32
|
|
|
w legnicy w focie zalatwili mi kolesie zamiast 450 za sztuke zaplacilem 340 za sztuke SACHS a co do regeneracji to wiem ze ktos tak to naprawial .Masz racje ze sigma jest ciezka ale zamiast wkladow od golfa 2 mozna zastapic je innymi jesli zmienie to cos pomysle lub wymysle (majac go na wierzchu mozna go pomierzyc i cos wykombinowac ) jesli cos z tego wyjdzie to na pewno dam znac
[ Dodano: 02-08-2008, 20:24 ]
dzis wlasnie wymienilem amorki a przy okazji sprezyne ktora mialem peknieta ale do zeczy . Uwazam ,ze nie ma sensu bawic sie w przerubki mam na wierzchu swój stary i stwierdzam ze nie ma najmniejszego sensu bawic sie w przerubkiponieważ nie jest to taki proste ,byc może dopasowalbym jakis amortyzator ale do tego dochodzi jesze dorabianie nakretki ,która bedzie trzymać amortyzator w Macpersonie trzeba szukac tokarza który to dorobi i jeszcze przycinac amortyzator aby mógł wejsc w podstawe łożyska .Mam spore umiejetnosci ale na to bym sie nie zdecydowal ,w koncu lubimy swoje MISKI i mysle że warto dac im nowe amorki ,w moim przypadku to koszt 700 zł SACHSA pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|