|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Fruwające elementy Elki |
Autor |
Wiadomość |
elili [Usunięty]
|
Wysłany: 16-09-2008, 19:43
|
|
|
Hubeeert napisał/a: |
Ehhh.... ciężkie jest zycie admina.... |
|
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-09-2008, 22:43
|
|
|
namotore napisał/a: | po zdjeciu widac ze wcale nie takie ciezkie.... | Na zdjęciu ja i Ariaadna nad brzegiem Atlantyku w Sligo. Czarny pasek to żałoba po mojej Babci. Mówiłeś coś o ciężkim życiu?
A teraz poproszę o powrót do tematu. |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

Auto: T-fünf
|
Wysłany: 16-09-2008, 22:51
|
|
|
odnosnie tematu: przynajmniej do predkosci maksymalnej okreslonej w oficjalnej specyfikacji nic nie powinno odpadac , ciekawe czy z opon ktore mi wlozyli w fabryce (do 160km/h) nie zacznie odpadac bieznik przy V max
p.s. Hubeeert -> nie wiedzialem, wspolczuje. Chodzilo mi o urocza istote plci pieknej. Pozdrawiam |
_________________ nam |
|
|
|
 |
mix2ra
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi L200
|
Wysłany: 16-11-2009, 11:34
|
|
|
Witajcie,
Odnośnie nakładki na błotnik, która odfrunęła. W nocy z 14-15 listopada jakiś @$#% ukradł mi taką nakładkę z prawego przedniego błotnika. Może ktoś przy tym grzebał ale nie zdążył wszystkiego odkręcić i dlatego odfrunęła.
Btw, jak macie jakieś pomysły jak ująć złodzieja będę zobowiązany. Mam kawałek plastiku, który się odłamał jak zdejmowali nakładkę więc w teorii można zidentyfikować skradzioną część.
Pozdro,
Mix |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

Auto: T-fünf
|
Wysłany: 16-11-2009, 11:54
|
|
|
wspolczuje, widze ze w Eli trzeba jechac oznakowac piaskowaniem wszystkie luzne elementy... |
|
|
|
 |
|
|