|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CB4 1.6] Ratunku jak podpiąć kable |
Autor |
Wiadomość |
DRAGONGRAF
Nowy Forumowicz
Auto: LANCER V WAGON 94r. 4G92
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-10-2008, 16:37 [CB4 1.6] Ratunku jak podpiąć kable
|
|
|
Ludki kochane pomóżcie, mam lancerka kombi glxi sil. 1,6 4G92 rocznik 94.
Straciłem kable od wtyku do silnika krokowego (poprostu zostały wyrwane) pomóżcie jest ich 6 kazdy w innym kolorze w jakiej kolejności wg kolorów nalezy je podłączyć ?? lub jakiś schemat dla laika bo w okolicach Zgorzelca nikt nie ma pojęcia o misiach ( czego się nie dotkną to spartolą):cry: |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 10-10-2008, 21:47
|
|
|
Myślę, że wszystkie kolory widać, ale dla pewności napiszę:
Od lewej strony:
1- zielony,
2- czerwony,
3- czarny,
4- biały,
5- niebieski z żółtym paskiem,
6- zielony z czarnym paskiem.
Jeśli masz wyrwane kable z wtyczki to powiem Ci, że jest ona fabrycznie nierozbieralna (oczywiście da się ją rozebrać-Polak potrafi), ale będą spore problemy z z tym aby kabelki siedziały w niej jak należy. Wtyczka na fotce nie jest mi potrzebna (dzisiaj kupiłem silniczek krokowy do koleżanki CAO 1.3 i na szrocie tak odcięli wtyczkę. Także jeśli chcesz ją kupić to nie ma problemu. 10 zł i jest Twoja |
|
|
|
 |
DRAGONGRAF
Nowy Forumowicz
Auto: LANCER V WAGON 94r. 4G92
|
Wysłany: 10-10-2008, 22:17 Wielkie dzięki
|
|
|
Wielkie dzięki "HUGO" - jutro z rana idę walczyć z kabelkami (może w końcu MISIU będzie mruczał jak dawniej) |
|
|
|
 |
|
|