Przesunięty przez: Hubeeert 05-04-2006, 15:08 |
Czemu nikt go nie kupil w zime?? |
Autor |
Wiadomość |
perver [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2006, 14:56 Czemu nikt go nie kupil w zime??
|
|
|
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C1021506
fura stala na sprzedaz juz w zime.....
widac facet jej nie sprzedal....wtedy byla za 10 tys......
wiem ze trzeba w niej porobic cos z elektyka....ale nic dokladniej nie wiem...
moze ktos zna ta fure i cos mi podpowie czy warto ja kupic.....???
Juz wiem!!!!
wiazka jest ale on budujac ta fure sam....nie potrafi podlaczyc calej elektroniki w skutek tego silnik chodzi w trybie awaryjnym.........
niezbedna firma zajmujaca sie modyfikacajami elektoniki i moze komputer??
co myslicie....?? jutro jede obejrzec.... |
Ostatnio zmieniony przez perver 01-04-2006, 15:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2006, 16:36
|
|
|
Gość kiedyś udzielał się na MKP. Ma ksywkę Lenio - o ile sie nie mylę - i kiedyś ścigał się tym Coltem na 1/4 mili. Autko mooocno podłubane, ponoć trzeba było wycinać podłużnice, by wstawić silnik 4G63. |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 01-04-2006, 18:22
|
|
|
IMHO: auto nie warte wycieczki..... Dlubany byl ze 2 lata temu..... do teraz z problemami sie nie uporal, ciete podluznice nie wroza nic dobrego, a skoro cial je kretyn nie potrafiacy dojsc do porozumienia z elektronika, to nie chce wiedziec JAK ten silnik jest umieszczony mechanicznie..... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
perver [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2006, 22:54
|
|
|
z tego co wiem to nie ma opcji zeby nie wycinac podluznicy w colcie jak sie wstawia 2.0 turbo. cos juz bylo o tym na forum. martwi mnie ta elektronika,bo mimo to ze jestem gotowy wydac kilka tys na zrobienie tego to nie wiem czy w tym przypadku to nie bedzie za malo? liczylem,ze ktos zna bkizej te auto i podpowie czy warto zaryzykowac? |
|
|
|
 |
pudel [Usunięty]
|
Wysłany: 02-04-2006, 00:53
|
|
|
perver napisał/a: | z tego co wiem to nie ma opcji zeby nie wycinac podluznicy w colcie jak sie wstawia 2.0 turbo. cos juz bylo o tym na forum. martwi mnie ta elektronika,bo mimo to ze jestem gotowy wydac kilka tys na zrobienie tego to nie wiem czy w tym przypadku to nie bedzie za malo? liczylem,ze ktos zna bkizej te auto i podpowie czy warto zaryzykowac? |
W Krakowie jest gość który sam wsadzał 4G63T do Colta CA0 i wykręcił w nim 308KM. Rozmawiałem z nim kiedyś i widziałem że zna się na rzeczy, z resztą sam go zapytaj, często udziela się na forum "streetracing.pl", jego nick to "jtjerry". Auto później kupił ktoś z Vtech'u, stoi tam do dziś trochę zaniedbane:( |
Ostatnio zmieniony przez pudel 02-04-2006, 01:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 1242 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-04-2006, 09:47
|
|
|
jesli jest ktos zainteresowany kupnem tego samochodu to serdecznie odradzam!
nie pytajcie dlaczego. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
perver [Usunięty]
|
Wysłany: 02-04-2006, 09:57
|
|
|
a jednak spytam Kofi:)
Dlaczego?
Znnasz to auto?
Nie badz taki.... powiedz cos blizej.... |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 02-04-2006, 22:41
|
|
|
O tym autku było spooora dyskusja na MKP (można wejść i poszukać).
Kwintesencją i wnioskiem końcowym tych rozmów było że:
- autko mocno przekombinowane,
- nieumiejętnie "dłubane",
- jest to studnia bez dna jeżeli chodzi o wydatki, czyli: jazda - naprawa, jazda - naprawa, itd. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 03-04-2006, 21:13
|
|
|
Rozmawiałem z człowiekiem który "popełnił" część prac na zlecenie właściciela. niestety braki gotówkowe i druciarstwo w podejściu właściciela spowodowały że rozeszły się ich drogi. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 08-04-2006, 00:00
|
|
|
Nie wiem co tam nadłubano - ale samochód to typowy gejowóz - wygląda jak pomiot szatana i prostytutki. Nie wiem jak można zepsuć wygląd takiego samochodu?? Się normalnie wkurzyłem...Ludziska mają nawalone pod sufitem...jak pragnę podskoczyć, no... |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
ROMEL
Mitsumaniak wariat...misiowy

Auto: C53A, C58A, CJ0
Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 904 Skąd: Strzelin
|
Wysłany: 08-04-2006, 08:42
|
|
|
Ejjjj.... nie poznaje was wszystkich...
Rozumie że krytykujecie otwarcie i bez uczucia mechaniczne sprawy... tu chodzi o fachowość, "przemyślunek" i najważniejsze o bezpieczęństwo - bo nie sposób wyłapać przy jakimś dzwonku silnikiem w "łep"...
Ale jeżeli chodzi o wygląd to proszę spasować - przecież każdy ma swój gust - troche tolerancji...
Made by Hubert: OPINIE SĄ JAK DZIURY W DU...E, KAŻDY MA SWOJĄ....
Noooo.... ten ktoś (właściciel) może to czytać...
Pozdrawiam |
_________________ COLT 1,8 16V GTI 91` C58
COLT 1,6 16V GTIS 91` C53
COLT 1,3 12V 96` CJ0
CHCIEĆ TO MÓC... MÓC TO CHCIEĆ... |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 09-04-2006, 19:55
|
|
|
No o gustach się jednak DYSKUTUJE - inaczej po co byłyby wybory np. Miss? Przecież z reguły podoba nam się jedna i ta sama dziewczyna, którą typujemy (z reguły dostaje tytuł miss publiczności). Więc jednak istnieje coś takiego jak OGÓLNY sposób oceny i możemy powiedzieć, że - także - dane auto to koszmar a inne jest śliczne. |
|
|
|
 |
|