|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-05-2008, 01:33 |
[MSS ALL] AUDIO Radio |
Autor |
Wiadomość |
janusz_s_L [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2006, 08:11 [MSS ALL] AUDIO Radio
|
|
|
Witam,
Chciałbym w moim MSS (2004) zamontować popularne radio.
Nie wiem jak zdjąć zaślepkę, czy potrzebuję kupić jakąś przejsciówkę do kostki radia i czy montaż zwykłego radia ma jakiś wpływ na zachowanie wyświetlacza od komputera.
Z tego co mi mówiono przy zakupie radia, to samochód posiada już całą instalację z głośnikami.
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
JSL |
Ostatnio zmieniony przez cns80 09-02-2009, 10:15, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
ursa [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2006, 08:54
|
|
|
Witam.
Żeby zamontować standardowe radio ze złączem ISO, będziesz potrzebował przejściówkę Mitsu - ISO ( ważne żeby ISO było po stronie radia).
Ja swoją kupiłem na giełdzie, ale na allegro też można znaleść.
Jeśli chodzi o wyciągnięcie zaślepi to Ci niestety nie pomogę, bo ja wyciągałem fabryczne radio ("kluczami" systemu chyba blaupunkt - wygięte w U 2 kawałki drutu )
Po wyjęciu oryginalnego radia, na wyświetlaczu zostają wskazania które były ostatnio aktywne z oryginalnym radiem - Ty radia nie masz, więc pewnie wyświetla Ci się to co ustawili w serwisie. Wskazania te da się jednak przełączać, niestety nie podczas jazdy (trzeba wyłączyś silnik) - a kolega Potek opisał to tutaj
Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem |
Ostatnio zmieniony przez ursa 11-04-2006, 08:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
janusz_s_L [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2006, 09:33
|
|
|
Dziękuję za pomoc.
JSL
|
|
|
|
 |
belem [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2006, 23:04 Re: radio w MSS
|
|
|
janusz_s_L napisał/a: | Nie wiem jak zdjąć zaślepkę |
Och to proste - wystarczy podważyć z boku małym wkrętaczkiem. Gdzieś mam fotki - wrzucę jak znajdę.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|