|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CAxA] Akustyczny sygnalizator świateł, czyli biper |
Autor |
Wiadomość |
SlaVkoEg [Usunięty]
|
Wysłany: 30-10-2008, 23:09 [CAxA] Akustyczny sygnalizator świateł, czyli biper
|
|
|
Witam! Poniewaz spalil mi sie biper przypominajacy o wylaczeniu swiatel czesto nie wylaczalem ich. Kupilem ostatnio w hipermarkecie ten sygnalizator lecz zabardzo nie wiem pod co go podlaczyc. W instrukcji napisali cos takiego: "połączyć czerwony kabel remindera z zaciskiem wkładki bezpieczników topikowych lub z zaciskiem bezpiecznika topikowego swiatel. Polaczyc niebieski kabel remindera z zaciskiem bezpiecznika topikowego sterea/ radia lub z zaciskiem bezpiecznika topikowego wycieraczek."
Co do czerwonego kabla to w sumie duzo nie ma co pisac ale nie rozumiem tego niebieskiego dlaczego akurat do wycieraczek?? Co wycieraczki maja wspolnego z swiatlami? |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 31-10-2008, 09:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
yarvandall [Usunięty]
|
Wysłany: 30-10-2008, 23:21
|
|
|
wydaje mi się, że to po prostu chodzi o to, żeby na tym niebieskim znikał prąd po wyłączeniu kluczyka i wtedy się pojawia dźwięk. |
|
|
|
 |
SlaVkoEg [Usunięty]
|
Wysłany: 30-10-2008, 23:23
|
|
|

jakby ktos chcial wiedziec to tak to wyglada
[ Dodano: 30-10-2008, 23:25 ]