|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Silnik krokowy |
Autor |
Wiadomość |
andrewm
Nowy Forumowicz
Auto: space runner 4x4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-11-2008, 10:41 Silnik krokowy
|
|
|
Witam
mam problem z moim miskiem po odpaleniu obroty utrzymuja sie w granicy 1500 przez pare sekund nagrzewa sie i obroty ladnie spadaja na 800 wszystko ladnie ale w miare nagrzewania jest przeskok i silnik znow pracuje na 1500. Gaszenie i odpalenie nie pomaga tzn po odpaleniu obroty trzyma na 800 ale jak tylko rusze (slychac ze przestawia sie krokowy ) i od nowa problem z tym ze potrafi utrzymac obroty na 2000. Nie ma falujacych obrotow wszytko przebiega bardzo plynnie, silnik krokowy jest czysty. Mysle ze to problem z czyjnikiem temperatury sam nie wiem.
Gdzie tego szukac i od czego zaczac za wszelka pomoc jestem ogromnie wdzieczny
Moze ktos ma manual do mojego space runner 94r, ja mam ale 99r jesli ktos potrzebuje chetnie udostepnie
[ Dodano: 23-11-2008, 08:02 ]
Juz sobie poradzilem winowajca okazalo sie krokowy a dokladnie brak 2 zabkow na jednym zebatek stad te wachnecia |
|
|
|
 |
|
|