|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ekonomiczny miś??? |
Autor |
Wiadomość |
eremita
Mitsumaniak
Auto: Outlander III DID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 17 razy Dołączył: 25 Paź 2007 Posty: 2507 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 19-11-2008, 20:10 ekonomiczny miś???
|
|
|
witam
mam taki dylemat czy założyc gaz do mojego gala to jest koszt ponad 3,5tys ale żal mi go czy za ta kwote kupic sobie drugiego miska taka mała pszczułke co by mało paliła i bez problem znajdowała miejsce parkowania w zatłoczonym Poznaniu drugim plusem drugiego samochodu było by to że moja dziewczyna robi prawo jazdy i bedzie sie rwała do prowadzenia a gala jej nie dam i tu moje pytanie czy za tą kwotę dostane jakiegos miska co by mało palił? i był tani w utrzymaniu? |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 19-11-2008, 20:25
|
|
|
eremita napisał/a: | bedzie sie rwała do prowadzenia a gala jej nie dam |
Dasz, na pewno dasz.....tylko jeszcze o tym nie wiesz, jak bardzo chcesz jej dać.....hehehe już to przerabiałem....uwierz mi że bardzo chcesz jej dać....
eremita napisał/a: | i tu moje pytanie czy za tą kwotę dostane jakiegos miska co by mało palił? |
COLT?
eremita napisał/a: | gaz do mojego gala to jest koszt ponad 3,5tys ale żal mi go |
Ja nie gazuję, a spalanie mamy podobne.....ja mam 2.0.....
Mi też szkoda, a wiem że gaz uszkadza.....choć opinie są podzielone.......ja np. Nigdy nie będę gazu do auta wrzucał.....
Polecam zakup Colcidła dla damy......cobyś nie musiał "chcieć" się z galem rozstawać.....
Na otomoto znalazłem dość dużo Coltów do 3500zł.....stan blacharski (ze zdjęć) nawet dobry..... a żeby mało palił to jak 1.3 dostanie to powinno niewiele spalić.....(pytaj o spalanie w dziale o coltach) ewentualnie diesel...... |
|
|
|
 |
|
|