Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Co myślicie o mojej cari ;P
Autor Wiadomość
Piwor 
Mitsumaniak

Auto: 730d
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-11-2008, 23:44   

Kolejna z "delikatnych" uwag. :P

ex-Cari 1.8 SOHC 2008-2010.
Cari 1.8 GDI 2010-2013 -> SOHC 2014 - 2018
730d 2018 -

kawa89
[Usunięty]

Wysłany: 23-11-2008, 11:14   

dobra ;] o gustach sie nie dyskutuje ;P a co do wiejskiego tuningu to chyba bez przesady :P

to jest chyba bardziej wiejskie ;P

siwek 
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-11-2008, 11:43   

kawa89 napisał/a:
a co do wiejskiego tuningu to chyba bez przesady
dokładnie...

nie psesadzajmy że pomalowanie auta w 2 kolory to wieś...

mi się podoba, choć nie ma co ukrywać że czarny by ładniej wyglądał ;)

Manysh
[Usunięty]

Wysłany: 23-11-2008, 14:14   

jak ktos zakłada temat
Kod:
Co myślicie o mojej cari ;P
no to oczekuje szczerosci :) nie moge napisac ze mi sie nie podoba bo to za mało;) zdania nie zmienie
najbardziej trafiaja mnie przyciemniane lampy, z tyłu klilka razy przydzwonił bym w takiego cwaniaka.

kawa89 napisał/a:

to jest chyba bardziej wiejskie ;P
tak to jest "bardziej" wiejskie

Siwek mam nadziej ze cie ni kusi zeby sobie cos takiego zafundowac ? :D
Ostatnio zmieniony przez Manysh 23-11-2008, 14:26, w całości zmieniany 1 raz  

MoLi_TRN
[Usunięty]

Wysłany: 23-11-2008, 14:21   

widuje czasem ta Cari i totalnie mi sie nie widzi, wiadomo to rzecz gustu ale kolor......na moje nie trafiony, może dobre fele by zmieniły mój pogląd, jak narazie to spalony tuning, zeby nie mowic ze wiejski bo moze jest jeszcze in progress
ale zawsze dopinguje kogoś kto sam robi i zycze powodzenia

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 23-11-2008, 14:34   

omg, powiedz ze ci ukradli auto i jak sie odnalazlo to zrobili takie cos?
wydech nie puka o zderzak? byla bita przodem - bo watpie zeby ktos zostawil seryjny zderzak przy takiej przerobce tylu, fajne kolpaczki tez mam takie na zime :mrgreen:
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

byczeks
[Usunięty]

Wysłany: 23-11-2008, 15:24   

Jestem tego samego zdania co Manysh, tylko nie chcialem tego tak dosadnie wyrazic :mrgreen:

Bartek_Carisma 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.9 DiD
Wysłany: 23-11-2008, 15:33   

ja tam się staram robić wszystko żeby mój samochód mniej się rzucał w oczy. teraz już nawet alu nie mam bo wczoraj przyrżnąłem w krawężnik i mam nauczkę, nie ma co się spieszyć w taką pogodę...

tombro84 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: UK
Wysłany: 28-11-2008, 18:58   

nom, nie za ładna ;] cos mi zalatuje jakims odcinkiem pimp my ride ;]

jarek 
Forumowicz
bus driver

Auto: MSS 1,9 DI-D S 115KM 2003
Wysłany: 28-11-2008, 22:22   

Będę chyba najbardziej dosadny z wszystkich ***TOTALNA WIOCHA*** pseudo ALU FELE-nie wolno robić takich rzeczy,MITSUBISHI-klapa tylna (niech ktoś wytłumaczy PO CO???) Najdziwniejsze jest to ze ktoś się chwali że czymś takim jeżdzi.Przepraszam nie chcę nikogo obrażać ale.....................SORRY :!: :!: :!: :!: :!: :!:

kawa89
[Usunięty]

Wysłany: 29-11-2008, 15:14   

po pierwsze nie chwale sie , chciałem zobaczyc co o niej myślicie , bo widze ze ktos tutaj ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem . po drugie wydech nie skacze na zderzaku ;] pseudo alufelgi to widze zwedług Ciebie kazdy ma kto posiada kołpaki ?? jakbym miał kase i bym pracowal to bym włozył alusy ale że nie mam to się ciesze tym co mam . co do tych przyciemnianych lamp to moje widać jak mam włączone światła ;] także bez obaw ;] nikt jakoś nie skarżył mi się na to że nie widać ich ;] wracając do tego co powiedziałem no pewnie, że czarna byłaby ładniejsza ;] ja już taką kupiłem bo miałem okazje dość dobrą ;] i nie żałuje ;] jeździ się nią dobrze ;] i o to mi chodzi ;] a wytłumaczenie dla kolegi jarka wytłumaczyć Ci czemu klapa ?? bo tak i już , podoba mi się i to jest najważniejsze a nie tobie i to już Twój problem :) widze że wielu osobom się nie podoba ;] no ale co zrobić ;] nie każdemu sie podpasuje :)

jarek 
Forumowicz
bus driver

Auto: MSS 1,9 DI-D S 115KM 2003
Wysłany: 29-11-2008, 21:46   

kawa89 napisał/a:
po pierwsze nie chwale sie , chciałem zobaczyc co o niej myślicie , bo widze ze ktos tutaj ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem . po drugie wydech nie skacze na zderzaku ;] pseudo alufelgi to widze zwedług Ciebie kazdy ma kto posiada kołpaki ?? jakbym miał kase i bym pracowal to bym włozył alusy ale że nie mam to się ciesze tym co mam . co do tych przyciemnianych lamp to moje widać jak mam włączone światła ;] także bez obaw ;] nikt jakoś nie skarżył mi się na to że nie widać ich ;] wracając do tego co powiedziałem no pewnie, że czarna byłaby ładniejsza ;] ja już taką kupiłem bo miałem okazje dość dobrą ;] i nie żałuje ;] jeździ się nią dobrze ;] i o to mi chodzi ;] a wytłumaczenie dla kolegi jarka wytłumaczyć Ci czemu klapa ?? bo tak i już , podoba mi się i to jest najważniejsze a nie tobie i to już Twój problem :) widze że wielu osobom się nie podoba ;] no ale co zrobić ;] nie każdemu sie podpasuje :)

O TO WŁAŚNIE CHODZI ***MASZ CHŁOPIE JAJA*** broń swojego ,ale nie unoś się z powodu krytyki sam się o nią prosiłeś. Mam nadzieję że kiedyś poprawisz to i owo,i wtedy będzie OK.Jesteś na forum fanów tej marki,ludzi którzy interesują się tymi autami i je znają.Masz dobry start i tak trzymaj.POZDRO :!: :!: :!:

PS.Ściągnij jak najszybciej te kołpaki,umyj felgi albo je przemaluj i sam stwierdzisz że jest o niebo lepiej.

kawa89
[Usunięty]

Wysłany: 30-11-2008, 12:51   

no dziekuje ;] nie no juz myslalem o kolpakach zeby je zdjac ;/ ale teraz matura i dodatkowo nie ucze sie u siebie w miescie tylko w Toruniu i czasu cholernie brak ;/ no ale pozyjemy zobaczymy ;] moze kiedys uzbieram na aluski ;] hehe ;] dzieki bardzo ;]

gzyluk
[Usunięty]

Wysłany: 01-12-2008, 04:18   

wlasnie kwestia gustu od 0 do 5 daje symboliczny 1 ptk ze wzgledu ze to jest cari
inne marki nawet nie lapaly by sie w tym przedziale

zaba_25 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI
Wysłany: 02-12-2008, 09:54   

pomysl spoko.nadole moze inny kolor.ale tylni zderzak a wszczegolnosci oswietlenie blach to .........no i fela moze byc najgorsza ale fela.pozdro

Odpowiedz do tematu