|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 16-05-2014, 10:31 |
[Cari 1.8 GDI] KOLEJNE DO "GOLENIA" |
Autor |
Wiadomość |
chejron
Nowy Forumowicz
Auto: w trakcie poszukiwań
|
|
|
|
 |
MotyF
Forumowicz

Auto: cari 1,8 gdi Ls HB 98'
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 147 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 24-11-2008, 02:36
|
|
|
Ekspertem nie jestem ale widze tą ostatnią cari już chyba 2 miesiąc i powiedziec moge tyle, że:
1. Za tania na ten rocznik
2. Navi i 1 poduszka? dziwna wersja, w 1995 były 2 a od 1997 x4 (LS, GLX, EXE)
3. Dlaczego tak długo stoi?
Szukałem na wakacja sam cari II i "dobre" kosztowały 17000 / 18 000.
Tych po 13/14 000 nie chciałbym chyba w prezencie. |
_________________ symbianforum.pl....bo symbian to pasja, a teraz cari to też pasja ... |
|
|
|
 |
JackD [Usunięty]
|
Wysłany: 24-11-2008, 22:19
|
|
|
MotyF
co do cen, to nie masz racji, poszły w dół po pierwsze....
Samochody nowe potaniały /niektóre wcale sporo/
po drugie cena euro też tutaj ma znaczenie.
Co do wersji to na rynek Holenderski były produkowane takie właśnie wersje, 1 poduszka, klima obowiązkowo hak holowniczy, ale nie mam ABS.../ dlatego nie kupiłem auta z rynku holenderskiego tylko z Niemiec/
Co do Navi to trzeba by sprawdzić czy działa, coś słyszałem ,ze jest z tym kłopot...
W sumie patrząc na zdjęcia autko poprawne, ale trzeba dobrze sprawdzić książkę przeglądów i stan auta naocznie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
MotyF
Forumowicz

Auto: cari 1,8 gdi Ls HB 98'
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 147 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 24-11-2008, 22:34
|
|
|
Zgadza się, ale od dłuższego czasu jest raczej powyżej 3,50 / 3,60 a auta kupowane po kursie 3,20/3,30 od prawie roku mają właściciela.
Faktycznie moze cena niższa bo wersja "dziwnie uboga". Dla mnie nadal dziwna wersja, takie auto , takie tradycje i takie "obcinanie".
W Holandii składali a Niemcy dostali lepsze wersje. |
_________________ symbianforum.pl....bo symbian to pasja, a teraz cari to też pasja ... |
|
|
|
 |
JackD [Usunięty]
|
Wysłany: 24-11-2008, 22:38
|
|
|
Widzisz, sam się dziwię, np na Polskę nie weszło żadne auto bez ABS, były bez klimy i z 1 poduszką lu 2 poduchami, ale co kraj to obyczaj.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|