Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 11:30 |
sprzedalem l200 po 6 tygodniach uwagi na temat auta |
Autor |
Wiadomość |
atrade [Usunięty]
|
Wysłany: 08-02-2008, 20:19
|
|
|
Potwierdzam płaci sie cene netto w niemczech vat w polsce żadnej akcyzy sie nie płaci tylko koszt rejstracji |
|
|
|
 |
Maciej [Usunięty]
|
Wysłany: 08-02-2008, 22:19
|
|
|
Dzięki atrade. Wreszcie ktoś kto jest na bieżąco. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
ntr [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2008, 12:29
|
|
|
atrade napisał/a: | brak gwarancji !!! auto sa sprowadzanie bezposrednio od producenta dlatego serwisy nie uwzgledniaja gwarancji |
Czy jesteś tego pewien? Czy nie obowiązuje gwarancja europejska? Od kogo uzyskałeś takie informacje? |
|
|
|
 |
tomekrvf
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 48 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 2309 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-11-2008, 19:19
|
|
|
ntr napisał/a: | Czy jesteś tego pewien? Czy nie obowiązuje gwarancja europejska? Od kogo uzyskałeś takie informacje? |
L200 z płomieniami przyjeżdzają z Arabii Saudyjskiej, Kuwejtu itp. Jakby nie patrzec nie są to kraje europejskie więc nie ma eurogwarancji |
|
 |
ntr [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2008, 20:30
|
|
|
tomekrvf napisał/a: | L200 z płomieniami przyjeżdzają z Arabii Saudyjskiej, Kuwejtu itp. Jakby nie patrzec nie są to kraje europejskie więc nie ma eurogwarancji |
Wybacz, może nie potrzebnie dodałem słowo "europejska". Poza tym większość korporacji ogólnoświatowych, z którymi miałem do czynienia, mówi raczej o EMEA (Europe and Middle East Area) podczas rejonizacji swoich produktów. No ale nie ważne.
Może ktoś kto ma takie auto mógłby mi konkretnie odpowiedzieć, czy ma gwarancję (jakąkolwiek) czy też nie? No i z jakiego źródła ma te informacje..
Z góry dzięki! |
|
|
|
 |
tomekrvf
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Pomógł: 48 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 2309 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-11-2008, 21:58
|
|
|
ntr napisał/a: | Wybacz, może nie potrzebnie dodałem słowo "europejska". Poza tym większość korporacji ogólnoświatowych, z którymi miałem do czynienia, mówi raczej o EMEA (Europe and Middle East Area) podczas rejonizacji swoich produktów. |
Niestety na 100% ogniste L200 nie ma gwarancji w Europie. |
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-11-2008, 22:17
|
|
|
ntr napisał/a: | czy ma gwarancję (jakąkolwiek) czy też nie? No i z jakiego źródła ma te informacje.. | Nie ma.
Źródło: MMC Car Poland oraz MMC Europe.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
ntr [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2008, 22:25
|
|
|
Dzięki serdeczne. Czyli pozostaje czekać na jakąś promocję w salonie |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 27-11-2008, 23:29
|
|
|
ntr napisał/a: | Może ktoś kto ma takie auto mógłby mi konkretnie odpowiedzieć, czy ma gwarancję (jakąkolwiek) czy też nie? No i z jakiego źródła ma te informacje.. | Mój V-ce Prezes ma takiego ognistego Gdzieś na Forum wstawiałem zdjęcie. Jego wersja jest uboga - z "wypasów" jest chyba tylko klima i elektr. szyby. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|