|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pomocy (zderzak) + pilnie częsci |
Autor |
Wiadomość |
Adam
Nowy Forumowicz
Auto: Sigma 12v manual
|
Wysłany: 30-11-2008, 18:41 Pomocy (zderzak) + pilnie częsci
|
|
|
Witam wszystkich mitsumaniakow, mam problem ze zdjęciem przedniego zderzaka do sigmy. czy mogłby ktos napisac krok po kroku jak to zrobic? Z kumplem w garazu wykrecilismy juz chyba z 10 srub a zderzak dalej sie trzyma..
Poszly te dwie długie sruby od spodu, 4 spod atrapy, oczywiscie z nadkola tez odkecone i juz mi rece opadaja..
Poza tym potrzebuje pilnie czesci (najlepiej z okolic mazowieckiego)Maski przód (najlepiej czarnej) i atrapy bez kierunków.
pozdrawiam i dziekuje z gory za pomoc |
|
|
|
 |
Slaw
Forumowicz Śmigma

Auto: Sigma 3.0 V6 24v 93r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 18 razy Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 343 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 30-11-2008, 19:31
|
|
|
Witam,mam takie części do Sigmy i wiem jak wybrać zderzak .Ale jest trochę zabawy z tym więc jak chcesz to zadzwoń do mnie to wytłumaczę Ci dokładnie jak go zdjąć.Mój numer 504 328 270,pozdrawiam |
|
|
|
 |
Adam
Nowy Forumowicz
Auto: Sigma 12v manual
|
Wysłany: 01-12-2008, 22:49
|
|
|
Dzięki za pomoc! zderzak zdjety. Mozna prosic o foto maski do miśka? |
|
|
|
 |
cajmer [Usunięty]
|
Wysłany: 05-12-2008, 20:48
|
|
|
Swego czasu byla sigma czarna w okolicy Konstancina i dosyc tanio. To jest numer 886 680 129 dowiedz sie czy jest to aktualne. Wcalosci lub na czesci, zycze powodzenia. |
|
|
|
 |
|
|