|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jak pozbywacie się asfaltowych "kropek"? |
Autor |
Wiadomość |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 17-06-2005, 21:04 Jak pozbywacie się asfaltowych "kropek"?
|
|
|
Jak w temacie. Myjnia sobie z tym nie radzi. Chodzi mi o takie drobne kropeczki z asfaltu, u mnie od groma jest ich w okolicach nadkoli... |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-06-2005, 21:23
|
|
|
Rozpuszczalnikiem lub benzyna ekstrakcyjna. Najpierw zrob probe lakieru czasem matowieje. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-06-2005, 21:36
|
|
|
Tylko i wyłącznie "Decabit" - bezpieczny dla lakieru i skuteczny jak cholera.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 17-06-2005, 22:14
|
|
|
u siebie usunalem wszystko pasta automax [zielona tubka] kosztuje 3.50zl(mala tubka ale spokojnie wystarczy) jedyny mankament ze aby wypastowac blotnik trzeba go podzielic na dwie czesci bo jak pasta zaschnie to sie mozna pochlastac z jej wytarciem, tak samo drzwi i inne duze elementy |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
zulu [Usunięty]
|
Wysłany: 18-06-2005, 00:01
|
|
|
Jackie pewno strzelil w 10-tke, ale ja zauważyłem, że mozna to zrobić każdym płynnym woskiem do polerowania nadwozi. A tak w ogóle to teraz mam czarną furkę i nic mnie to nie boli |
|
|
|
 |
|
|