|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA0]Strumienica???? |
Autor |
Wiadomość |
arek_lbn [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2006, 22:25 [CA0]Strumienica????
|
|
|
Mam pytanko wuasnie o strumienice??!? Colt CAO 1,6 16v GLXi (niestety z LPG) co to za wynalazek i jak to sie ma do mocy i spalania?? no i koszt takiego czegoś i czy wogóle warto sie nad tym zastanowic (czy to nie jest pic na wode fotomontarz plissss help
Dzisiaj byłem na Bemowie i widziałem jakiegos Colcika CAO (srebrny z jakimis bajerkami)- startującego ale nie wiem w jakiej klasie i jaki silnik - czy to ktos od nas (tzn z forum??)
A jak sie znajdzie wuaściciel to niech sie pochwali co wywalczył tym cudeńkiem (jaka klasa i jaki wynik na 1/4) |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 16-09-2007, 13:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ROMEL
Mitsumaniak wariat...misiowy

Auto: C53A, C58A, CJ0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 904 Skąd: Strzelin
|
Wysłany: 01-05-2006, 23:06
|
|
|
O strumienicach różnego rodzaju już sie pisało a pisało...
Sama struminica to może nie zmuli auta - a na pewno nie doda mu mocy.... jedyne co to może dźwięk wydechy zmienić i to da Ci złudny efekt przybytku mocy...
W opcji "singel" to nieporozumienie
W opcji "full" - dolot, głowa, fazy rozrządu, wydech i wtedy srumienica...
Pozdrówka |
_________________ COLT 1,8 16V GTI 91` C58
COLT 1,6 16V GTIS 91` C53
COLT 1,3 12V 96` CJ0
CHCIEĆ TO MÓC... MÓC TO CHCIEĆ... |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-05-2006, 13:32
|
|
|
Kiedyś to napisałem teraz powtórzę - wsadź strumienicę w odbyt temu który Ci ją będzie sprzedawał i przegazuj.
Strumienice działają najlepiej w silnikach o stałej prędkości obrotowej - turbinach gazowych itd. W silniku tłokowym daja poprawę osiągów tylko w wąskim zakresie obrotów. Resztę pogarszają. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
Pomógł: 11 razy Dołączył: 14 Wrz 2005 Posty: 5702 Skąd: Wolne Miasto Gdańsk
|
Wysłany: 03-05-2006, 21:56
|
|
|
przepraszam, ale nie moge sie opanowac...
właściciel !
właśnie !
fotomontaż !
a co do strumienicy zgadzam sie z Hubertem. |
|
 |
arek_lbn [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2006, 23:37
|
|
|
No to jak chcesz być już taki dokładny to sam zobacz co piszesz.....
MOGĘ
OPANOWAĆ!
Dzięki za informacje!!! |
|
|
|
 |
|
|