Przesunięty przez: glina 16-05-2014, 10:28 |
[Cari 1.6] Co mi o niej powiecie ? |
Autor |
Wiadomość |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
Wysłany: 30-12-2008, 08:36 [Cari 1.6] Co mi o niej powiecie ?
|
|
|
Znalazłem takie coś: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7365079
Czy mimo kiepskich zdjęć widzicie na nich coś niepokojącego ? Niby to krajowa, więc historię napraw można sprawdzić. Zastanawia mnie co jest z prawym lusterkiem. Silnik wygląda na niemyty.
Coś Wam się jeszcze rzuca w oczy ? |
|
 |
TomyLee4 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-12-2008, 08:39
|
|
|
Kiepskie zdjęcia, nic nie mozna z nich wywnioskować. A cena OKAZYJNA, BARDZO OKAZYJNA.................ciekawe dlaczego?????? |
|
|
|
 |
loki7777
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.3 04
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 377 Skąd: Chodzież
|
Wysłany: 30-12-2008, 09:22
|
|
|
Za bardzo okazyjna:) |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 30-12-2008, 09:40
|
|
|
cns80 niska cena nie bierze sie z niczego - sam drozej sprzedalem htb z 96' i chce drozej sprzedac sedana-bo za mniejsza cene to wole zeby stal i gnil u mnie na podworku,
co do tego auta - mimo zdjec
slabo spasowana maska z blotnikami(blotniki -przodem jakby schodzily sie do srodka auta)
lusterka od strony pasazera to raczej nie ma bo tam jakas tasma jest,
takiego syfu pod maska to ja nie mam po 12 latach,
leci z klimy albo wspomagania - albo to i to (pod maska po lewej stronie przy wejsciu przewodow do kabiny taki ciemny plac), i leci gdzies cos z prawej strony zdjecia - oby nie pompa hamulcowa/wysprzeglik,
obstawiam ze zdjecia sa specjalnie takie slabe
ksiazke serwisowa widziales - dowiedz sie kiedy ostatni wpis i przy jakim przebiegu ?
link do mojej cari jakbys byl zainteresowany - historie auta znasz, jak nie to mozesz forum poczytac |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
|
|
|
 |
cns80

|
Wysłany: 30-12-2008, 19:55
|
|
|
MaRIo_ napisał/a: | Patrząc po zdjęciach...daj sobie spokój z tą carismą, którą podałeś. | A jednak coś było na rzeczy. Zadzwoniłem, ale było już za późno Poszła na pniu za 10800. Właściciel mówi że kupili ją handlarze z Łodzi. Opuścił im tą stówę, bo powiedzieli że jak nic nie wytargują, to to im pecha przyniesie. Rozbawiło go to. Pogadałem sobie z nim trochę i okazało się że serwisowana była w Markach do samego końca, także przebieg był potwierdzony i stan techniczny bez zastrzeżeń ze strony ASO. To był samochód jego rodziców, którzy faktycznie mieszkają blisko mnie (tak się domyślałem po tablicach).
Szkoda, bo wygląda na to że była warta swej ceny, a nie pseudo "okazja". |
|
 |
Cichanos [Usunięty]
|
Wysłany: 30-12-2008, 21:14
|
|
|
A teraz poczekaj ze 2 - 3 tygodnie i zobaczysz tą samą Carismę za 15 - 17 tyś zł.
Następnym razem więcej zdecydowania Powodzonka |
|
|
|
 |
cns80

|
Wysłany: 30-12-2008, 23:27
|
|
|
Cichanos napisał/a: | poczekaj ze 2 - 3 tygodnie i zobaczysz tą samą Carismę za 15 - 17 tyś zł.
| Też tak myślę
Cichanos napisał/a: | Następnym razem więcej zdecydowania | Nawet nie szukałem auta. wypatrzyłem ją przez przypadek. Mój brat będzie coś kupował na wiosnę, a jak usłyszałem Golf 3 od kolegi (widziałem: kopci na niebiesko i odpala 4-ty cylinder 10 sekund po 3 pierwszych ) to pomyślałem że ta Cari byłaby dla niego. Szkoda że się nie udało |
|
 |
barthez2183
Mitsumaniak 01354/KMM

Auto: Carisma 1.9 DID, XF106.460
|
Wysłany: 30-12-2008, 23:50
|
|
|
cns80, tu masz to samo auto http://otomoto.pl/mitsubishi-carisma-C7352752.html ,tylko że bez fotek,ale opis i numer telefonu się zgadza i było tańsze niż w tym ogłoszeniu które oglądałeś. |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
 |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1929 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 30-12-2008, 23:53
|
|
|
barthez2183 napisał/a: | było tańsze niż w tym ogłoszeniu które oglądałeś. |
Fotograf kosztuje |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 31-12-2008, 00:19
|
|
|
cns80 napisał/a: | A jednak coś było na rzeczy. |
cns80 napisał/a: | Właściciel mówi że kupili ją handlarze z Łodzi. |
czyli sam widzisz, podszykuja, odpicuja sprzedadza - nowy wlasciciel sie bedzie martwil - a oni maja podglad na aukcje,
zadzwonil do mnie gosc z kaliskiego komisu - ze ma 2 klientow na carisme i chcialby zebym im wstawil auto(kontakt pewnie znalazl na otomoto), po krotkiej rozmowie - gosc sam sie pograzyl - na pytanie jak on zamierza zachecic klientow do polozenia odpowiedniej kwoty - odparl: ze to juz jego sprawa jest dobrze sprzedac auto; zapytalem czy widzial cene? - on ze widzial; a ja: to jaka jest? a on ekhm, no hmmm , chwileczke; - na co ja: dziekuje, dowidzenia - dodam, ze byl to telefon z komisu, ktory w kaliszu omija sie szerokim lukiem
[ Dodano: 31-12-2008, 00:22 ]
cns80 napisał/a: | Mój brat będzie coś kupował na wiosnę |
moge poczekac, poprostu chce zeby auto trafilo w rece kogos znajomego - tak zeby jakcos bylo wiadomo komu maske oklepac |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
Ostatnio zmieniony przez Matejko 04-01-2009, 17:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 31-12-2008, 10:46
|
|
|
TomyLee4 napisał/a: | Kiepskie zdjęcia, nic nie mozna z nich wywnioskować |
zdjecia sa takie jakby ten koles pierwszy raz w zyciu 3mal aparat w rekach...
Co ona taka tania
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Cichanos [Usunięty]
|
Wysłany: 04-01-2009, 16:00
|
|
|
Matejko, troszkę nie zrozumiałem Twojej wypowiedzi. Jeżeli chciał ją kupić za sumę którą ją wyceniłeś to mogłeś jemu ją sprzedać. Kupi i to będzie jego sprawa jak ją później sprzeda.
Inna sprawa że wstawianie np aut dostawczych do komisów jet bardzo rozpowszechnione z uwagi na możliwość odliczenia sobie Vat - u. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 04-01-2009, 17:38
|
|
|
Cichanos napisał/a: | Matejko, troszkę nie zrozumiałem Twojej wypowiedzi. Jeżeli chciał ją kupić za sumę którą ją wyceniłeś to mogłeś jemu ją sprzedać. Kupi i to będzie jego sprawa jak ją później sprzeda. |
nie chcial kupic, chcial auto w komis
pozatym te biala to chyba ktos usilnie sie stara wystawic na forum |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
|