[Cari 1.6] Mechanik mazowieckie godny zaufania |
Autor |
Wiadomość |
Jacek Wawa
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1,6 GL
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-01-2009, 20:19 [Cari 1.6] Mechanik mazowieckie godny zaufania
|
|
|
Czy macie sprawdzonego mechanika w mazowieckim, któremu można zaufać, zostawić samochód do naprawy i być pewnym, że rzadna część nie zostanie podmieniona? Czy uzasadnione są obawy, że coś może zostać zamienione? Jeśli tak to co najczęściej? |
|
|
|
 |
harpagan
Mitsumaniak Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
Pomógł: 42 razy Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2470 Skąd: wawrzyszewowo
|
Wysłany: 08-01-2009, 20:24
|
|
|
Przejrzyj podforum mazowieckie tam znajdziesz troche informacji
Tutaj link do tematu zbiorczego |
_________________ Frankenstein CC5A 4x4
 |
|
|
|
 |
Jacek Wawa
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 08-01-2009, 20:34
|
|
|
Temat czytałem już wcześniej tylko czy uzasadnione są obawy, że coś może zostać podmienione? Opini kilka jest ale którego mechanika znacie i możecie polecić na 100% albo chociaż na 99% ? |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2009, 07:55
|
|
|
Jacek Wawa napisał/a: | Temat czytałem już wcześniej tylko czy uzasadnione są obawy, że coś może zostać podmienione? Opini kilka jest ale którego mechanika znacie i możecie polecić na 100% albo chociaż na 99% ? | W żaadnym warsztacie nie masz gwarancji, że czegoś Ci nie podmienią. Wydaje mi sie jednak, ze czasy podmieniania części już chyba sie skończyły. Na rynku całe mnóstwo zamienników, to i kombinować nie warto. No - chyba, ze pojedziesz do przysłowiowego pana Zdzisia, który w swoim garażu naprawia wszystko co jeździ i nei ma gąsiennic, wykonuje dioagnostykę, robi blacharkę i lakieruje. I nie licz, że uzuskasz jedną spójną opinię o danym warsztacie/machaniku. Od siebie polecam T. Michalaka w Kaplinie i ASO Allianz Auto (tak, tak - jestem zadowolonym klientem tego serwisu i ze swojej strony złego słowa powiedzieć nie mogę). |
|
|
|
 |
Jacek Wawa
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 09-01-2009, 10:59
|
|
|
Dzięki za odpowiedź. |
|
|
|
 |
ed
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1,8 GDI LS
|
Wysłany: 09-01-2009, 14:17
|
|
|
Polecam Auto TW sam wstawiłem tam swoją Cari na sprawdzenie i naprawę i jestem bardzo zadowolony z robocizny.
http://www.autotw.pl/ |
_________________ Flying high, up in the sky,We'll keep the blue flag flying high... |
|
|
|
 |
harpagan
Mitsumaniak Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
Pomógł: 42 razy Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2470 Skąd: wawrzyszewowo
|
Wysłany: 09-01-2009, 14:21
|
|
|
Jacek Wawa napisał/a: | Opini kilka jest ale którego mechanika znacie i możecie polecić na 100% albo chociaż na 99% ? |
W kwestiach zawieszeniowych FOLCAR w mosciskach |
_________________ Frankenstein CC5A 4x4
 |
|
|
|
 |
Sienio
Forumowicz
Auto: Carisma 1,8 GDI
|
Wysłany: 09-01-2009, 15:55
|
|
|
AUTO TW i Kaplin tylko tam.
Też w AUTO TW servisuję swoją Carismę 1,8 GDI. F-ma prowadzona przez mechaników z dużym doświadczeniem w naprawach aut japońskich. To już 4 lata jak zrezygnowałem z napraw auta w ASO |
_________________ Pozdrawiam Sienio
Carisma 1,8 GDI |
|
|
|
 |
|