|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Uszkodzona powłoka |
Autor |
Wiadomość |
M_Wiewiórek [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2006, 07:25
|
|
|
Josie, ręczne polerowanie nie da takiego długiego efektu jak mechaniczne, ale za to z mechaniczną polerką trzeba uważać szczególnie na akrylach, bo lubią się na rantach przecierać do podkładu, a po polerowaniu używam wosku RM-a „Special Brill” jest naprawdę znakomity, nawet bez polerowania np. czerwonego da efekt soczystego koloru, (ale wiadomo, że nie takiego jak po polerowaniu) no i takie rzeczy jak muchy i odrobinki smoły też pod nim zejdą, używałem jeszcze wosku 3M albo Glasurita i też były dobre, ale miałem je z Niemiec, nie wiem jak u nas, nawet ich nie szukałem w sklepach, używam tego jednego, bo jest dobry i mogę go w każdej chwili dostać w mieszalni, w której biorę lakiery |
|
|
|
 |
|
|