|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lampy przód pytanie |
Autor |
Wiadomość |
Tony_Halik
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer CS0 2.0 2006 Kombi
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 07 Lis 2008 Posty: 16 Skąd: Chrzanów/Kraków wkrótce Oslo
|
Wysłany: 14-01-2009, 15:07 Lampy przód pytanie
|
|
|
Witam,
mam taki problem z lampami w swoim Mitsu. Jakis czas temu kupilem Lancera z lampami jak na zdjeciach.
i na pierwszej lampie od srodka (dlugie i postojowki) pojawilo sie pekniecie na szkle. Takie lampy sa dosc drogie okolo 750€ za komplet plus wysylka z Niemiec. Chcialbym wymienic te lampy na zwykle Mitsubishi tylko ze nie wiem dokladnie jakie powinienem kupic poniewaz w srodkowej lampe jest xenon. Podajcie jakies propozycje np z allegro albo namiary gdzie mozna w miare tanio kupic lampy do mojego Mitsu.
Pozdrawiam,
Tony |
|
|
|
 |
Radeon
Forumowicz Radeon

Auto: Lancer 4g92, Galloper 2,5 TDI
Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 119 Skąd: dolny śląsk
|
Wysłany: 16-01-2009, 20:21
|
|
|
Masz tu zdaje się że podejdą.Na aukcji masz nómer do gościa, więc można się upewnić.
http://www.allegro.pl/ite...wa_i_prawa.html
[ Dodano: 16-01-2009, 20:24 ]
Na ebay-u też jest kupe... |
Ostatnio zmieniony przez Artii 17-01-2009, 11:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tony_Halik
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer CS0 2.0 2006 Kombi
Dołączył: 07 Lis 2008 Posty: 16 Skąd: Chrzanów/Kraków wkrótce Oslo
|
Wysłany: 16-01-2009, 21:50
|
|
|
Nie jestem pewny ale wydaje mi sie ze te lampy nie beda dobre bo one nie maja soczewek tylko zwykle odblysniki i raczej nie mozna do takich lamp xenonow.
Zawsze moge zamontowac zwykle zarowki. Zadzwonie jutro do goscia i dam znac co sie dowiedzialem |
|
|
|
 |
AdamColt [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2009, 18:02 lampy
|
|
|
Ja mam reflektor prawy z wersji europejskiej z 2 pękniętymi górnymi uchwytami (do pospawania) za jedyne 100 zł. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać. Mój tel: 0-792 940950 |
|
|
|
 |
|
|