|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.6] SKRZYNIA BIEGÓW Problem z 5 biegiem |
Autor |
Wiadomość |
mlodymat
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star 2004 r 1.6 LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-01-2009, 20:57 [MSS 1.6] SKRZYNIA BIEGÓW Problem z 5 biegiem
|
|
|
Witam, mam mały problem przy zmianie biegu na 5 blokuje mi sie skrzynia i nie chce się wrzucic piatka dopiero po paru próbach 5 wskakuje. czy moze byc to spowodowane tymi tulejaki ktore odpowiadaja za wsteczny i za jedynke bo je juz tez wymienialem. Bardzo prosze o odpowiedz bo musze cos z tym zrobić gdyż słoży mi on do pracy. |
_________________ Mlody |
Ostatnio zmieniony przez cns80 09-02-2009, 09:08, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
futrzany
Forumowicz Futrzany
Auto: Space Star DID
Pomógł: 19 razy Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 185 Skąd: Radzymin
|
Wysłany: 22-01-2009, 21:09
|
|
|
Jeżeli masz duży przebieg ok 150-200tyś to jest szansa na koniec skrzyni |
|
 |
Gabriel68
Forumowicz

Auto: MSS Space Star 1.3 Family 2001
Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 88 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 22-01-2009, 22:55
|
|
|
Łoj nie strasz go tak od razu futrzany.To jednak nadal mogą być tulejki, poprzednie dawno wymieniałeś i wszystkie? Przy wbijaniu piątki Ci zgrzyta?
Tu masz temat który zaczyna się niemal jak twój post, tam sporo informacji co prawda w cari, ale dobrze rozgryzione.
tulejki |
|
|
|
 |
mlodymat
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star 2004 r 1.6 LPG
|
Wysłany: 25-01-2009, 14:08
|
|
|
witam, to jednak znowu byla tulejksa, teraz wstawilem meaowa wiec nie powinna sie juz wyrobic jak ta plastikowa, plastikowa wytrzymala 30 tys km co w moim przypadku nie cale pół roku. pozdrawiam |
_________________ Mlody |
|
|
|
 |
|
|