|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CB0] przerywacz kierunkowskazow |
Autor |
Wiadomość |
qbiec [Usunięty]
|
Wysłany: 27-01-2009, 22:16 [CB0] przerywacz kierunkowskazow
|
|
|
Witam
Czy ktos jest w stanie pomoc mi zlokalizowac przerywacz kierunkowskazow? Jedynym opisanym przekaznikiem jest ten duzy czerwony w tle, jest to door control unit, czyli sterowanie centralnym zamkiem.
Od paru dni mam problem z kierunkami, swieca ciagle zamiast mrugac. Na forum sa watki o tym, ale tylko dotyczace carismy. Wszystkie pozostale przekazniki troche podociskalem, poczyscilem styki i nic, wiec pewnie musze kupic nowy, nie wiem tylko gdzie go umiescic
Zdjecie przekaznikow pod kierownica
Pozdro |
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 28-01-2009, 11:06
|
|
|
qbiec, przekaźnik od kierunków będziesz miał pod maską bodajrzę z prawej strony w skrzynce z bezpiecznikami |
|
|
|
 |
qbiec [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2009, 22:05
|
|
|
Dzieki za odp. Deo, jutro wrzuce fote skrzynki bezpiecznikow spod maski, bede mega wdzieczny za wskazanie mi ktory to konkretnie przekaznik |
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2009, 17:38
|
|
|
to od razu wrzuć fotkę pokrywy bezpieczników z opisem angielskim |
|
|
|
 |
qbiec [Usunięty]
|
Wysłany: 01-02-2009, 23:39
|
|
|
Z poslizgiem, ale wrzucam foty
Bezpieczniki
Pokrywa bezpiecznikow
Ta pokrywa troche dotknieta zebem czasu, przez co niektore napisy nieczytelne. Na ile znam angielski, nic sie tu za bardzo nie odnosi do kierunkowskazow (w skrzynce w kabinie jest plytkowy bezpiecznik 10A opisany jako "turn", jak sie go wyciagnie, to nie swieca ani nie mrugaja, wiec to nie on jest odpowiedzialny ) Deo, jestes pewien ze gdzies tam jest ten przerywacz? W Carismie jest w kabinie.
Dodam, ze probowalem sposobu ktory opisali uzytkownicy Carismy, czyli wlaczyc awaryjne na jakis czas. Niestety nie pomoglo. Awaryjne tez oczywiscie nie mrugaja
Pomozcie prosze! Nie wiecie nawet jaki to dla mnie teraz wstyd skrecac Albo recznie mrugam kierunkami, albo godze sie z upokorzeniem i wrzucam taki swiecacy na stale |
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 02-02-2009, 19:05
|
|
|
przepraszam za pomyłkę.
przekaźnik jest pod deską w nogach kierowców.
pogrzebałem trochę w manualu i o to rezultat
 |
|
|
|
 |
qbiec [Usunięty]
|
Wysłany: 02-02-2009, 22:28
|
|
|
Dzieki serdeczne za pomoc . W polskim manualu tego nie znalazlem |
|
|
|
 |
rydzu25
Forumowicz

Auto: Outlander II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 106 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki/Płock
|
Wysłany: 04-02-2009, 20:21
|
|
|
Deo,
może ty mi pomożesz gdzie się znajduje przekaźnnik w lancerze z 2004 roku bo zgineły mi kierunki i juz nie mam pojęcia co mam robić nawet w serwisie mi co inne doradzili wymienić ale nie ma efektu |
|
 |
rydzu25
Forumowicz

Auto: Outlander II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 106 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki/Płock
|
Wysłany: 04-02-2009, 20:21
|
|
|
Deo,
może ty mi pomożesz gdzie się znajduje przekaźnnik w lancerze z 2004 roku bo zgineły mi kierunki i juz nie mam pojęcia co mam robić nawet w serwisie mi co inne doradzili wymienić ale nie ma efektu |
|
 |
|
|