Głośniki do Miska CAO |
Autor |
Wiadomość |
Berez [Usunięty]
|
Wysłany: 27-04-2006, 16:59 Głośniki do Miska CAO
|
|
|
Witam wszystkim Mitsumaniaków!
Mam małe pytanko. Chce założyc głosniki do swojego Miska z przodu (te w desce rozdzielczej) i z tyłu (w bokach) poniewaz handlarze juz sie ladnie postarali zeby ich nie było jak go mi sprzedawali. No i pytanie. Jakie rozmiary (z przodu i z tylu) no i jakie najlepiej zalozyc zeby w miar fajnie grał (ilu drożne tu i tam) No i to by bylo na tyle. prosze o info zebym kupil zanim sie kaska nie rozplynie:)
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 27-04-2006, 17:08
|
|
|
do deski 10cm
natomiast w boczki z tego co pamietam to 16 cm
jak cos to moge Ci opchnac glosinki ktore siedza w desce rozdzielczej (sony xplod - 10cm) |
|
|
|
 |
Berez [Usunięty]
|
Wysłany: 27-04-2006, 17:13
|
|
|
Dzieki za info.
Cieszy mnie ta odpowiedz bo koles posiada wlasnie 10 nówki na stanie wiec trzeba bedzie zapodac (bałem sie ze moga byc 13 cm). No a 16 trzeba bedzie zakupic. No niestety nie kupie od ciebie bo mam juz takie. ale dzieki jeszcze raz za info !!!1
pozdrawiam |
|
|
|
 |
zyraff85 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2006, 21:28
|
|
|
jezeli chcesz zeby "ladnie" graly to wyglusz samochod:) albo przynajmniej drzwi i wsadz glosniki do drzwi, jak nie wygluszysz boczkow z tylu to basow nie bedziesz mial w ogole;) |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 07-05-2006, 16:49
|
|
|
na swojejs tronce opisalem jak wpakowac 6x9" w tylne boczki CA0 -> www.audiomaniak.end.pl na
pozdrawiam |
|
|
|
 |
swireek [Usunięty]
|
Wysłany: 14-05-2006, 21:48
|
|
|
nippo napisał/a: | na swojejs tronce opisalem jak wpakowac 6x9" w tylne boczki CA0 -> www.audiomaniak.end.pl na
pozdrawiam | Ładnie Ci wyszedł montaż głośników.Lepiej graja niz głosniki zamontowane w tylnej półce?Ja mam głośniki o podobnych parametrach do tych PYLE, tylko ze Boschmann'a.pozdrawiam... |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 14-05-2006, 21:56
|
|
|
czy lepiej od tylnej polki...co do basu to raczej tak samo chociaz troszke blisko sluchacza, nie zawsze zdazy wybrzmiec, natomiast ianczej ksztaltuje sie scena, prawdopodobnie lepiej, ale nie wiem jak graja Twoje boschmanny.....jednak idea ktora mi przyswiecala przy tym montazu, bylo jaknajlepsze ukrycie sprzetu przed dresami.
|
|
|
|
 |
|