Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Adaho_krak
26-06-2008, 17:27
Podświetlanie zegarów.
Autor Wiadomość
piotrekt
[Usunięty]

Wysłany: 18-09-2007, 20:22   Podświetlanie zegarów.

Mam poroblemik niepodświetla mi zegarow chociaz zarowki i bezpiecznik sa OK. Co moze byc przyczyna??.

DarekCz
[Usunięty]

Wysłany: 21-09-2007, 08:44   

sprawdź czy oprawki maja dobry styk, w moim musiałem popsikać unizolem bo nie było dobrego styku.

ronia1975
[Usunięty]

Wysłany: 24-10-2007, 17:46   

Ja też mam problem z podświetleniem zegarów. W czasie jazdy gasną co pewien okres (razem ze światłami pozycyjnymi), a po chwili się zapalają. Nie wiem co to może być. Proszę o pomoc

andrewm 
Nowy Forumowicz

Auto: space runner 4x4
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-02-2009, 11:48   

Musisz posprawdzac instalacje gdzies cos nie laczy lub brak masy, swiatla mijania podlaczane sa poprzez przekazniki i z ego co piszesz nie gasna (cale szczescie bo taka jazda moze okazac sie dosc ryzykowna :shock: ) Pozycja i reszta co prawda idzie tez przez przekaznik ale to juz inny obwod. Wiadomo zegary podswietlaja sie razem z pozycyjnymi wiec to gdzies w tym ukladzie, jesli pozycja by nie gasla to warto sprawdzic potencjometr ten ktoy sluzy do sciemniania zegarow :idea:

Odpowiedz do tematu