|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Adaho_krak 26-06-2008, 17:27 |
Podświetlanie zegarów. |
Autor |
Wiadomość |
piotrekt [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2007, 20:22 Podświetlanie zegarów.
|
|
|
Mam poroblemik niepodświetla mi zegarow chociaz zarowki i bezpiecznik sa OK. Co moze byc przyczyna??. |
|
|
|
 |
DarekCz [Usunięty]
|
Wysłany: 21-09-2007, 08:44
|
|
|
sprawdź czy oprawki maja dobry styk, w moim musiałem popsikać unizolem bo nie było dobrego styku. |
|
|
|
 |
ronia1975 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2007, 17:46
|
|
|
Ja też mam problem z podświetleniem zegarów. W czasie jazdy gasną co pewien okres (razem ze światłami pozycyjnymi), a po chwili się zapalają. Nie wiem co to może być. Proszę o pomoc |
|
|
|
 |
andrewm
Nowy Forumowicz
Auto: space runner 4x4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-02-2009, 11:48
|
|
|
Musisz posprawdzac instalacje gdzies cos nie laczy lub brak masy, swiatla mijania podlaczane sa poprzez przekazniki i z ego co piszesz nie gasna (cale szczescie bo taka jazda moze okazac sie dosc ryzykowna ) Pozycja i reszta co prawda idzie tez przez przekaznik ale to juz inny obwod. Wiadomo zegary podswietlaja sie razem z pozycyjnymi wiec to gdzies w tym ukladzie, jesli pozycja by nie gasla to warto sprawdzic potencjometr ten ktoy sluzy do sciemniania zegarow |
|
|
|
 |
|
|