|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Jakie ceny w ASO?? |
Autor |
Wiadomość |
Mateusz
Forumowicz

Auto: L 200, 2011 HP
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 116 Skąd: Warszawa/Kalisz/Polska
|
Wysłany: 10-02-2009, 23:37
|
|
|
witam,
na swiezo po serwisie na 45k km, serwis w podwarszawskich Markach,
olej wlasny, czynnosci serwisowe i czesci(filtry: powietrza, oleju oraz klimatyzacji-piekielnie drogi) lacznie do zaplaty 768PLN
pozdrawiam,
mateusz |
|
|
|
 |
wowo
Forumowicz

Auto: Outlander 2008 2.0 D Intense+
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-02-2009, 14:01
|
|
|
Witajcie
Właśnie dzisiaj wymieniłem olej w ramach "zalecanej" wymiany w RM Filipowicz. Całośc kosztowała mnie ok. 310PLN (mam kartę VIP). Dodatkowo przeprowadzono "akceję serwisową" polegającą na dokręceniu opasek na przewodach turbiny (o tej przypadłości czytałem już an forum). Generalnie jestem bardzo zadowolony z RM Filipowicz w Krakowie tak od strony przed jak i posprzedażnej. |
_________________ W końcu dojrzałem - Outek to optymalny wybór |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 11-02-2009, 22:17
|
|
|
Ja swojego miśka z silnikiem 2.2 HDI od nowości zalewam Shell Helix Ultra Extra 5W30. Olej ten spełnia normę 504,507 i jest dedykowany do silników z DPF, Autko śmiga bezproblemowo a cena w porównaniu do Castrola SLX o wiele niższa.
Pozdrawiam |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
|
|