Kto mi sprawdzi Colta? |
Kochasz swojego Misia? |
Tak! |
|
81% |
[ 9 ] |
Lubie go |
|
9% |
[ 1 ] |
Wole mieszkac obok R. Giertycha! :P |
|
9% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 11 |
Wszystkich Głosów: 11 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2006, 18:49 Kto mi sprawdzi Colta?
|
|
|
Moj Misiu ma juz swoje latka i nie powinno dziwic nikogo, ze cos stuka czy puka, jesli od nowosci nie bylo wymieniane. Problem w tym, ze sam nie potrafie stwierdzic co mu jest i potrzebuje do tego kogos zaufanego, kto mi powie co Misiowi dolega, a w miare potrzeby wymieni. Znacie kogos takiego? Jakis solidny i tani warsztat?
Do zlotu chcialbym miec wszystko skonczone |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2006, 19:12
|
|
|
Mogę polecić tylko jedną osobę: Tomek Michalak. Będziesz miał do niego daleko, ale zapewniam, że warto. |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2006, 19:54
|
|
|
A troche blizej? Boje sie nim jechac w trase w takim pukajaco-stukajacym stanie, a i tez bym nie mial od razu zeby wylozyc gotowke tylko stopniowo robic od zaczynajac najwazniejszych reczy. |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-05-2006, 19:54
|
|
|
To nie jest całkiem taki zły pomysł, tylko czy tam można gdzies tanio przenocować?
Jak zaprowadze do serwisu to wyjdzie mi na jedno. A jak bedę chciał zaoszczędzić i zaprowadze do papraków, to za miesiąc będę szukał innych mechaników... |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 18-05-2006, 20:12
|
|
|
Moge Ci polecic mojego kumpla:) Kazdy samochod mi naprawial i caly czas tym sie zajmuje.. jakby co daj znac. pozdr |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24323 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 18-05-2006, 21:04
|
|
|
Tomek Michalak ma spore "pole" - zawsze możesz się zapytać czy możesz tam rozbić namiot itd. A w dzień możesz sobie na konikach pojeździć.
Wiem, że dla bliższych znajomych zawsze się znajdzie nawet łóżko w salonie, ale to piszę na własnym przykładzie. To naprawdę mili i przyjaźni ludzie. Na dodatek fachowcy. |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2006, 22:38
|
|
|
W Wawie też jest kilku Miśkomaniaków, którzy dadzą dach nad głową . Z Mogielnicy jeżdżą autobusy - bezpośrednie oraz z przesiadką w Grójcu. Około godzinki (może mniej) i jesteś w Wawie. |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2006, 23:24
|
|
|
Firebee, to ja sie pisze Jakos na poczatku czerwca bym przyjechal, bo teraz nawet kasy na gaz nie mam |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 19-05-2006, 23:43
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | Tomek Michalak ma spore "pole" - zawsze możesz się zapytać czy możesz tam rozbić namiot itd. A w dzień możesz sobie na konikach pojeździć...
...To naprawdę mili i przyjaźni ludzie. Na dodatek fachowcy. |
to niezła myśl, mam 3 tyg urlopu w sierpniu i jak na razie brak planów, oprócz zlotu fkoz |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 20-05-2006, 00:08
|
|
|
bartek_nkm napisał/a: | Firebee, to ja sie pisze Jakos na poczatku czerwca bym przyjechal, bo teraz nawet kasy na gaz nie mam |
zapraszam! umowimy Cie z kumplem i masz 100% wszystko przejrzane za rozsadne pieniazki!
Ostatnio chociazby przekladali mi przeplywomierz, wymieniali amorki i sworzen wachacza.
Pozdro
Firek |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
|
Wysłany: 30-05-2006, 14:48
|
|
|
Jak masz kanał, duże imadło i kilka kluczy to zrobiłbym to na Twoim miejscu sam. Trzeba tylko wcześniej pojechać na stację diagnostyczną i "wytrzepać" auto za jakieś 20zł żeby wiedzieć gdzie są luzy.
Najprościej wymienić łącznik stabilizatora i gumki stabilizatora. Trochę więcej jest roboty ze sworzniem wahacza i gumami, ale robiłem to więc jakby co służę pomocą:) |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 30-05-2006, 22:39
|
|
|
Nie mam kanału, reszta by się znalała... |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2006, 22:35
|
|
|
A duże imadło? |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
|
Wysłany: 31-05-2006, 22:53
|
|
|
Duże imadło trzeba tylko do wymiany gum (tulei metalowo-gumowych) wahacza - żeby wcisnąć gumę w wahacz. Do wymiany sworznia duży młotek i tuleja żeby przez nią wybijać i wbijać sworzeń. Był obszerny topic o wymianie sworznia na MKP. |
|
|
|
 |
|