|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Otwarty przez: TNT 19-05-2006, 18:40 |
Może kulki w tygodniu |
Autor |
Wiadomość |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-05-2006, 08:46 Może kulki w tygodniu
|
|
|
Może umowimy sie mitsumaniaki białostockie i te z Supraśla na bilardzik i kręgle w tygodniu?? Mnie pasuje prawie każdy dzionek, tylko pamiętajcie że trzeba je kilka dni wcześniej zarezerwować. Dajcie znać czy pasuje tu lub na pw |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 19-05-2006, 17:00
|
|
|
z powodu ogromnego zainteresowania jakie widac po ogromnej ilości postów w tym temacie temat umiera i zamykam |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 19-05-2006, 18:43
|
|
|
Mysle ze temat nie umiera ja sie pisze. Mialem w tym tygodniu troche przejsc padl mi komp o malo nie stracilem prace. Wiec dzialo sie troche jesli ktos chce to mozna by sie spotkac nawet na symboliczna herbate Jutro pracuje do ok 16 a w niedziele od 12 do 20:30 |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
|
|