|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Traska Bytom - Świnoujście |
Autor |
Wiadomość |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-06-2005, 20:21 Traska Bytom - Świnoujście
|
|
|
Czeka mnie wkrótce taka traska:
Bytom - Wrocek - Zielona Góra - Gorzów Wlkp - Szczecin - Świnoujście
Jeśli ktoś ma jakieś wieści czego gdzie można się spodziewać na tej trasie (objazdy, utrudnienia, niespodzianki, fotoradary , gdzie stoją pieski , itp.) - będę wdzięczny. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 23-06-2005, 20:26 Re: Traska Bytom - Świnoujście
|
|
|
JCH napisał/a: | Czeka mnie wkrótce taka traska:
Jeśli ktoś ma jakieś wieści czego gdzie można się spodziewać na tej trasie (objazdy, utrudnienia, niespodzianki, fotoradary , gdzie stoją pieski , itp.) - będę wdzięczny. |
A kiedy, kiedy, kiedy dokładnie??? Bo ja w świnoujściu będę często w te wakacje. A moja małżowinka to prawie całe wakacje... |
|
|
|
 |
misia27
Mitsumaniak KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
|
Wysłany: 23-06-2005, 20:37
|
|
|
musisz uwazac na gorzow bo robia powazny remont jednej z glownych drog...daj znac konketnie to bede cie informowac na biezaca co dzieje sie w gorzowie i co nalezy tu omijac...bo przejechanie przez centrum nie nalezy do najlatwiejszych... |
_________________ Monia
...
I used to have an open mind but my brains kept falling out.
17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 23-06-2005, 21:10 Re: Traska Bytom - Świnoujście
|
|
|
Fido__ napisał/a: | A kiedy, kiedy, kiedy dokładnie??? |
27.06. czyli w najbliższy poniedziałek. Niestety to tylko tranzyt - w Ś. wsiadam na prom. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 23-06-2005, 21:17 Re: Traska Bytom - Świnoujście
|
|
|
JCH napisał/a: | Fido__ napisał/a: | A kiedy, kiedy, kiedy dokładnie??? |
27.06. czyli w najbliższy poniedziałek. Niestety to tylko tranzyt - w Ś. wsiadam na prom. |
Ups... to się miniemy o włos. Bo ja będę tam w niedzielę zawoził rodzinkę i potem wracam w nocy do wawki....
Miłego bujania Gdzie punkt docelowy? |
|
|
|
 |
MariuszZ
Forumowicz
Auto: ex. Space Star 1.6 Comfort'04
|
Wysłany: 24-06-2005, 10:31 Re: Traska Bytom - Świnoujście
|
|
|
JCH napisał/a: | Czeka mnie wkrótce taka traska:
|
Wrocław latem jest tradycyjnie rozkopany na maxa- parę nowych, istotnych utrudnień ma być wprowadzonych od poniedziałku.
Będziesz pewnie jechał od autostrady w kierunku wylotu na Lubin/Zieloną (droga 94)-
w takim wypadku najlepiej jakbyś w ogóle ominął przejazd przez centrum- z dojazdówki od autostrady trzeba odbić w Czekoladową przejeżdżając obok centrum handlowego, potem Karmelkowa, Solskiego, Grabiszyńska, Klecińska (fragment obwodnicy śródmiejskiej- tu może być ciasnawo), którą dojedziesz do Legnickiej/Lotniczej- wylotówki na Lubin.
Jeśli będziesz potrzebował dokładniejszych informacji lub pilotażu- daj znać na PW/maila. |
_________________ Mariusz & (już nie mój) MSS 1.6 "Bisiek" Steel Grey |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 24-06-2005, 12:39
|
|
|
Szczecin : na poczatku wjazdu uwazaj - fotoradar
tak to utrudnien raczej w ruchu nie ma, bo prawie od razu bedziesz skrecac na swinaujscie
pozdrowienia i szerokiej drogi |
|
|
|
 |
|
|